Najnovije vesti

ANA I SANJA SU DEVOJKE SUMNJIVOG MORALA, EVO KOLIKA JE NJIHOVA CENA: Miljana Kulić progovorila o prostitutkama u rijalitiju, koga ne može da podnese, pa i da li se VRAĆA U ZADRUGU!
Foto: Printscreen

OTVORENO

ANA I SANJA SU DEVOJKE SUMNJIVOG MORALA, EVO KOLIKA JE NJIHOVA CENA: Miljana Kulić progovorila o prostitutkama u rijalitiju, koga ne može da podnese, pa i da li se VRAĆA U ZADRUGU!

Rijaliti

Miljana Kulić progovorila je o aktuelnim temama, kao što su devojke koje se bave prostitucijom u rijalitiju, ali i koji su joj novi planovi.

 

"Pravo da vam kažem, osećam se fenomenalno, uživam u Sokobanji, maksimalno se opuštam i spremam za nove borbe", rekla je Miljana i dodala da joj se dopada ponašanje njene majke Marije Kulić u rijalitiju.

 

foto: Printscreen

"Mama je surovo iskena, realna, objektivna i nije u čoporu. Dopada mi se, nisam mogla da verujem da će je ljudi toliko zavoleti, ponosna sam. Verovatno sam na nju takva, objektivna, bez dlake na jeziku i realna u većini slučajeva. Tek kada sam izašla, shvatila sam kakvi su ostali foliranti", kaže Miljana.

 

Kulićeva prati rijaliti odakle je diskvalifikovana, a najmanje joj se dopadaju An Korać, David Dragojević i Luna Đogani.

 

foto: Printscreen

"Ana i David najmanje mi se dopadaju. Jedna i druga strana glume ljubav iz koristi. Ana je sponzoruša, sa Davidom ne bi bila nijedna dan. Bila je Kijina prikolica zbog toga je i opstala dugo, koliko sam je volela toliko sam sad ravnodušna. David je patetičar, gleda da se narod sažali. To su sve taktike, nema tu romantike", rekla je Miljana, kojoj se ne dopada ponašanje ni Lune Đogani.

 

"Ne bi me čudila da kada izađe napolje da plati nekog da bude sa njom. Devojka da moli muškarca da bude sa njom, nikad pre nisam čula", izjavila je Kulićeva.

 

foto: Printscreen

Ona se dotakla i prostitutki, pa je otkrila koje su dobro poznate u "Zadruzi".

 

"Naravno da se znam koje su devojke sumnjivog morala, njihova cena je od 100 do 500 evra. Sanja, to se vidi iz aviona, nikada ne pričam bez osnova, Ana takođe. Ja sam skromna, 100 evra za početak, čula sam da dolaze turisti u Sokobanju", rekla je Miljana i na kraju se nasmejala.

 

Miljana ima plan da se vrati u rijaliti.

 

"Čekam povratak u rijaliti, nadam se da ću biti pozvana opet. Sa Zolom sam i Željkomo ovde", završila je prva rijaliti majka u "Premijeri - Vikend Specijal".

 

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Pink

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...