ZAPANJILA JE NACIJU KADA JE PRIZNALA DA JE BILA PROSTITUTKA! A sad Sanji Stanković drži VRELE LEKCIJE: Mina otkrila šta NAJVIŠE VOLI! (VIDEO)
Foto: Printscreen

RASPRIČALa SE

ZAPANJILA JE NACIJU KADA JE PRIZNALA DA JE BILA PROSTITUTKA! A sad Sanji Stanković drži VRELE LEKCIJE: Mina otkrila šta NAJVIŠE VOLI! (VIDEO)

Rijaliti -

Mina Vrbaški opustila se u društvu Dragane Mitar, Sanje Stanković i Ljube Pantović, pa otkrila najčudnije mesto gde je vodila ljubav, ali nije se tu zaustavila! Kao najmlađa od njih četiri koje su se okupile bila je i najotvorenija, pa je objasnila i šta najviše voli u krevetu, te kako se šta radi.

Zadrugarke su se sve vreme smejale odgovarajući jedna drugoj na škakljiva pitanja. Nekoliko puta dizale su i ćebe kojim su zbog hladnoće bile prekrivene, svesne činjenice da "nije baš sve za javnost".

foto: Printscreen

"Na bovama mi je bio najčudniji seks... samo sam odjednom videla ribice oko nas", otkrila je Mina u jednom trenutku.

Draganu je zanimalo da li njene cimerke više vole da se odmah oblače i idu nakon seksa ili da ostanu i da se maze.

"Istuširam se, gola jedem, pa se vratim opet", rekla je Mina kao iz topa, dok je Ljuba rekla da joj zavisi od toga da li ima vremena.

"Pošto ja nisam nikad... u gu*u... da li ste, da li vam se sviđa", pitala je Sanja Stanković, nakon čega joj je Mina održala vrelu lekciju.

"Imaš normalan seks i dok si pod adrenalinom... jednom me je bolelo, jer nije bilo kako treba, posle me nikad nije bolelo, ali ne jedem ništa pre", nasmejala je ona sve prisutne.

Kurir.rs/Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track