Najnovije vesti

NE MOŽE DA ĆUTI

ČULA SAM CEO VAŠ RAZGOVOR, DOKAD MISLITE DA SE KOLJETE KO JE VEĆA ŽRTVA? Ljuba Pantović raskrinkala Aleksandru, Davida i Anu, ovaj PLAN kriju kao zmija noge! (VIDEO)

Rijaliti

Ljuba Pantović se posvađala sa svojom ćerkom Aleksandrom Subotić, a ovaj put otkrila je da ona ima tajni plan sa Davidom Dragojevićem.

Aleksandrina majka smatra da ona samo glumi žrtvu i laže narod.

foto: Printscreen

"Danas kad smo legli da odmaramo, Mića i Stanija su razgovarali o vama i taj razgovor se čuo u sobi. Ti si naišla, David se smejuljio, Ana se nasmejala, da biste vas dvoje u jednom momentu izgovorili: "Nemoj ja da progovorim." Zanima me o čemu vi to jedno drugom pretite da ćete progovoriti? Na izlasku iz sobe si mu rekla da ga moliš da te ne komentariše van programa. Dokle vi mislite da sve zaje.avate i da se koljete ko je veća žrtva? Nećete se prati više preko mojih leđa", rekla je Ljuba.

"Hvala, majko. Nisi rekla tačno. On mi je prebacio da idem na neke konsultacije, a ja sam mu rekla da dobro zna gde idem. David i ja smo bili zajedno i kad smo potpisivali ugovor, on zna u vezi mene neke stvari. Rekla sam mu da mimo programa ne želim da pričam sa njim i svađam se dok drugi spavaju", branila se Aleksandra.

foto: Printscreen

Kurir.rs, Foto: Printscreen

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...