tužna priča

NAJTEŽE JOJ JE BILO KADA JE SAZNALA DA SE ON OŽENIO U ZATVORU: Subotićeva priznala u kom trenutku je rešila da PREKINE SVAKI KONTAKT SA ČABARKAPOM! (VIDEO)

Rijaliti -

Aleksandra Subotić otvorila je dušu Lepom Mići, pa se osvrnula na vezu sa Aleksandrom Čabarkapom. Priznala je da ga je iz zatvora čekala 2 godine, a kada je saznala da se tamo i oženio, bila je u šoku. Kada je napunila 20 godina, rijaliti učesnica je rešila da zauvek preseče i završi sa ocem svoje ćerke.

"Meni Karađorđe u zatvoru, sa Ljubom ne pričam. Ja sam tu videla da me on zavlači. Ja sam njemu rekla: "Ja ulazim". On je mene zvao iz zatvora, a i sve vreme je bio uz mene. Samo u jednom trenutku... Ja nisam znala da će on da se oženi", govorila je Subotićeva dok ju je jedan od najstarijih učesnika "Zadruge" pažljivo slušao.

foto: Printscreen YT

"Ja ulazim u rijaliti i sve super negde do kraja januara, početka februara i odjednom kao on se ženi. I ja kao: "Kako se ženi?", kad ono u zatvoru napravi svadbu i oženi tu ženu. Ja tu kažem: "Završila sam sa njim", ja sam bila sa njim kada sam imala 16 godina, u 17. se porodila i ja sam već tada napunila 19, 20 godina i počela sam da kapiram neke stvari. I to kada sam videla, ja sam rekla: "Kraj" i odmah presekla", završila je Subotićeva.

foto: Printscreen YT

Evo kako je tekla ispovest zadrugarke.

Kurir.rs / Foto: Printscreen YT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track