Najnovije vesti

DOĐE MI DA VRIŠTIM NA SAV GLAS! OPET SAM PRISTALA DA BUDEM SA ČOVEKOM KOGA NE POZNAJEM: Blogerka u suzama, novi nervni slom zbog ljubavi! (FOTO)
Foto: Pritnscreen YT

RASPALA SE

DOĐE MI DA VRIŠTIM NA SAV GLAS! OPET SAM PRISTALA DA BUDEM SA ČOVEKOM KOGA NE POZNAJEM: Blogerka u suzama, novi nervni slom zbog ljubavi! (FOTO)

Rijaliti

Luna Đogani plakala je pred svojim drugom Savom Perovićem. Blogerki ponašanje njenog dečka Marka Miljkovića jako smeta, pa nije više mogla da drži u sebi tugu, već je rešila da otvori dušu i "pusti suze". 

 

"Ljuta sam na sebe. Ne mogu da verujem da sam sebi to dozvolila. Ovo ovde (srce) je najveći problem. To ne može da se zaleči tako. Osećam se bezvredno, jadno i bedno. Kao da sam neka mučenica koja ne može da ima muškarca. Kao da sam ružna i nikakva, osećam se ružno i iskorišćeno. Pokušavam da se smejem i da kažem sebi da sam dobro. Dođe mi da vrištim na sav glas. Koliko sam ljuta, ogorčena, besna sam na muškarce, jel vredno toga da povrediš nečija osećanja, nekoga ko ti nije ništa uradio u životu. Gledam ga i ne mogu da verujem da sam pristala opet da budem sa čovekom koga ne poznajem, isto kao i onog. Jel ja nisam dovoljno vredna da muškarac koji je samnom gleda druge devojke. Šta meni fali?", plakala je blogerka. 

 

"Ali zahvaljujući tome ti si nastavila dalje. Zaboravila si onog od pre. Ali ja mislim d atvoja emocija prema Marku nije toliko jaka. Ako vidiš da ti ne ide, sklini se od toga. Imaš svoj cilj. Nisi ti njega povredila, tebi smeta ono što on radi. jer smatraš da te time ne poštuje. Diši lepo i isplači se slobodno", tešio ju je Savo. 

foto: Pritnscreen YT

Kurir.rs / Foto: PrinTscreen Pink

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...