Najnovije vesti

ALEKSANDAR POŽGAJ SAMO SE IGRA SA MILIJANOM?! Video sam da gori, u meni se jeste probudio onaj stari bludnik... ali IMAM PLAN!
Foto: Happy screenshot

ŠOUMEN KAKVOG KUĆA DO SADA NIJE VIDELA

ALEKSANDAR POŽGAJ SAMO SE IGRA SA MILIJANOM?! Video sam da gori, u meni se jeste probudio onaj stari bludnik... ali IMAM PLAN!

Rijaliti

Aleksandar Požgaj priznao je usred vile "Parova" da se sa Milijanom Bogdanović samo igra, te da zaista nikad i ništa ne bi uradio jer voli svoju ženu.

On je, kako kaže, video da mladu Pilatovićku zanima "kako on to radi", ali ne planira da "otkrije sve" u bilo kom trenutku.

"Ajde da ti pokažem kako ja to radim! Naravno da ne, nije bilo seksa, oženjen sam!" uzviknuo je on prisećajući se njenog povratka u vilu, te igrarija kojima su se prepustili, dok ih je stari Milojko posmatra preko televizije u trpezariji.

1 / 5 Foto: Happy screenshot

"Pošto vidim da nju to toliko zanima, da je sinoć gorela, da je puna bila strasti ja sam... je l te zanima kako ja to radim? Evo! Ali, naravno, nije bilo seksa."

"Ja volim svoju ženu. Sve je ovo zarad programa i da se malo zabavimo", rekao je mirnim tonom on i sa osmehom na licu.

"Bludnik! To je moje staro odelo. Probudio se onaj bludmik... razvratnik, ali - na trenutak" priznao je Požgaj, koji svoje "staro ja" drži pod strogom kontrolom.

foto: Happy screenshot

Kurir.rs/Foto: Happy screenshot

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...