raskinule

SANJA I MATORA PREKINULE VEZU I TO ZBOG STARLETE! Stankovićeva izljubomorisala, neće da trpi svoju devojku VIŠE NI SEKUND! (VIDEO)

Rijaliti -

Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković prekinule su svoju vezu usled svađe koja je nastala, a povod je bila Stanija Dobrojević, za koju atraktivna plavuša smatra da joj je pretnja.

"Ti vrlo dobro znaš šta mislim o njoj. Jel moguće ovo?", bila je u čudu Matora, a onda je Sanja otkrila u čemu je problem, pa pokazala izvesnu dozu ljubomore prema starleti.

"Dosta bi se ti sa njom, da ja nisam ovde", govorila je Sanja.

foto: Printscreen YT

Matora je poludela na ove reči, pa osula žestoko, nakon čega je Stankovićeva ustala za crnim stolom pa okončala njhovu ljubavnu romansu.

foto: Printscreen YT

"Pošto je ona rekla da ja njoj zagorčavam život ovde, ja onda raskidam sa njom. Da joj ne bih zagorčavala život", ljutito je rekla plavuša.

Tomićeva je pokušala da obrazloži da zapravo i ne priča sa Stanijom, na šta se Dobrojevićeva samo smeškala.

foto: Printscreen YT

"Mi ni o čemu ne pričamo. Boli me bre uvo. Zagorčava mi život jer ne mogu da podnesem stvari ovde. Upravo je Sanja raskinula sa mnom. Videla je da imam lepu komunikaciju sa Stanijom i reč mi nije rekla. Ja joj reč ne pričam što se ona liže sa Aleksandrom", pričala je besno Jovana.

Kurir.rs / Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track