SUZANI PUSTILI SNIMAK S*KSA  S MIKIJEM: Svi osudili NJENU laž, SAMO JE OVO IMALA DA KAŽE, a ONDA joj je MIKI iz bolničke postelje poslao OVU PORUKU
Foto: Printscreen

ŠOK

SUZANI PUSTILI SNIMAK S*KSA S MIKIJEM: Svi osudili NJENU laž, SAMO JE OVO IMALA DA KAŽE, a ONDA joj je MIKI iz bolničke postelje poslao OVU PORUKU

Rijaliti -

Suzana Perović i Miki Đuričić sve vreme tokom učešća u rijalitiju pokušavali su svoju vezu da sakriju od ostalih učesnika. Kada su ih već svi razotkrili prešli su na to da negiraju da su imali seks ikada.

Ipak, nedavno je isplivala prvo fotografija, a onda i snimak seksa u rijalitiju "Zadruga 2" koji je sinoć pušten Suzani pred svim zadrugarima. Ona nije znala šta da radi. Pocrvenela je od muke, i samo kratko izustila: "Nećete me čuti".

foto: Printscreen

Ostali zadrugari su od šoka stavili ruku na usta a onda je Marija Kulić rešila da ipak progovori.

"Ovo je meni sramota za ozbiljnu ženu. Kažu da je udata žena, ovo je gledala njena porodica", prokomentarisala je Marija Kulić.

"Imala sam utisak da laže. Nije mi jasno zašto nije rekla da je imala seks. Ovde se svaki šapat vidi. Nije sramota što je to uradila, sramota je što je to slagala", prokomentarisala je Zorica.

foto: Printscreen

I Lepi Mića je morao da prokometariše ovu šokantnu informaciju.

"To jedino mogu da opravdam ako je ljubav, ali da si uradila si lošu stvar, uradila si. Uradila si za sebe, nosi svoj krst. Ali trebala si da kažeš da si to uradila iz ljubavi", dao je svoj sud Lepi Mića.

Suzana više nije mogla da sluša kako je osuđuju pa je ipak rešila da progovori iako je na početku rekla da je neće čuti.

"Ovo je samo iz ljubavi i ništa drugo. Nije odvratno ako se dvoje ljudi zaista vole. Nije to laž kao laž, mi smo to hteli da bude samo naše - priznala je na kraju Suzana.

Miki Đuričić, koji je trenutno na VMA pošto je doživeo saobraćajnu nesreću, po svemu sudeći gleda Zadrugu iz bolničke sobe pa je tako na Instagram storiju podelio njihovu zajedničku fotografiju sa porukom voleo bih da si ovde.

foto: Pritnscreen/Instagram

Kurir.rs/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track