OVO NISTE ZNALI O POŽGAJU: Bivše su ga uhodile, maltretirale, jedna je htela da ga UBIJE kolima, a otkrio je i sve o SEKSU sa Milijanom!
Foto: Printscreen/YT

BEZ DLAKE NA JEZIKU

OVO NISTE ZNALI O POŽGAJU: Bivše su ga uhodile, maltretirale, jedna je htela da ga UBIJE kolima, a otkrio je i sve o SEKSU sa Milijanom!

Rijaliti -

Aleksandar Požgaj progovorio je o odnosu sa Milijanom Bogdanović koja je rekla da je imala seks sa njim.

"Seksa nije bilo, čist sam sa sobom i pred Bogom. Možda je devojka nešto umislila, ali hajde da sačekamo moj poligraf. Seksa sigurno neće biti kada izađemo i ja njoj ništa nisam obećao iako je to rekla. Sve je slagala, oko honorara, nagrade, nikad nismo o tome razgovarali. Sve sam uradio zarad igre, da narod gleda jednu predstavu", rekao je Požgaj.

foto: Happy screenshot

On je rekao i da odličan odnos ima sa Ivanijom Bajić.

"Sada sam u odličnim odnosima sa Ivanijom, uživamo, družimo se, vratila me u vreme kada sam imao 18 godina", izjavio je Požgaj i nastavio:

"Ja svoju ženu volim najviše na svetu. Rekao sam na početku da sam oženjen, a sve ovo je za mene igra i predstava. Moja porodica napolju trpi pritisak, pa sam morao da stanem. Ko nije bio, ne zna kako ovo izgleda, ja ovde pokazujem maštu, inteligenciju i talenat, ovo je teatar. Milijana je glupa i pokvarena, tu sam stavio tačku. Ivanija ima savest, poslušna je, kaže da je moja žena lepa kao anđeo i da li će da se naljuti. Da, žena Ivana se ljuti, ali mora da razume gde sam."

foto: Printscreen/Happy

"Bivših devojaka sam se otarasio jedva. Prolazio sam kroz maltretiranje, sačekuše, a jedna bivša me je udarila kolima na semaforu kada sam prelazio, jer joj se nisam javio na telefon, tako da sve razumem", ispričao je Požgaj na kraju.

foto: Printscreen/YT

Kurir.rs, Foto: Printscreen/YT

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track