MIKI I SUZANA POSTAJU RODITELJI?! Pčelar iz Kupinova  plaća 45.000 $ SUROGAT MAJCI da im rodi dete?! U ovoj zemlji je našao rešenje
Foto: Pritnscreen

produžava lozu

MIKI I SUZANA POSTAJU RODITELJI?! Pčelar iz Kupinova plaća 45.000 $ SUROGAT MAJCI da im rodi dete?! U ovoj zemlji je našao rešenje

Rijaliti -

Miki Đuričić odlučan je u nameri da se on i Suzana Perović ostvare kao roditelji, pa je odlučio da uz pomoć uticajnih prijatelja angažuje surogat majku, i to u Ukrajini, jer je tamo ovaj vid roditeljstva dozvoljen.

Iako je godinama pokušavao da postane tata i tako produži svoju lozu Đutičića, njemu to jednostavno nije išlo od ruke. Godine su ga stigle, a strah da neće imati naslednika naveo ga je da razmotri sve moguće opcije i pronađe adekvatno rešenje za svoj problem.

"Kako je on ludo zaljubljen u Suzanu Perović već godinama, a ona nije u mogućnosti da rodi decu, on je osmilio način na koji će ona i on imati zajedničku bebu, koju godinama priželjkuje. Miki se kod prijatelja raspitao kako može da se ostvari kao otac, a da njegova partnerka ne bude ta koja će roditi bebu. Tako je došao na ideju da plati surogat majku koja će njemu i Suzani podariti najveću radost na svetu, a to je beba. Dete koje će ih zauvek spojiti i biti kruna njihove ljubavi. Kako u našoj zemlji još uvek zakonom nije dozvoljen ovakav vid ostvarivanja roditeljstva, Đuričić je putem uticajnih prijatelja našao način kako da ostvari svoj san. On planira da svoj spas pronađe u dalekoj Ukrajini", kaže dobro obavešten izvor.

"Cene surogat majki variraju, ali se prosečno kreću od 30.000 do 45.000 dolara. Miki i Suzana kao naručioci surogat majke biće upisani kao biološki roditelji na potvrdi o rođenju deteta, dok surogat majka nema nikakva zakonska prava prema bebi. Miki je angažovao prijatelje koji će sve to završiti umesto njega, u periodu dok je on u rijalitiju u koji se nedavno vratio, u kome će biti do samog kraja, a to je još mesec dana", rekao je izvor.

Miki pretpostavlja da će Suzana biti oduševljena jer njih dvoje planiraju zajednički život na nekom od salaša Vojvodine čim se rijaliti program "Zadruga" završi.

foto: Pritnscreen

Kurir.rs/Rijaliti/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track