NIJE NOVO DA SE OPOZICIONI POLITIČARI BUNE ŠTO JE LUNINA FISKULTURA POPULARNIJA OD NJIH: Mitrović opleo po protivnicima RIJALITIJA i najavio nešto NOVO!
Foto: Zorana Jevtić

OBRAZLOŽIO

NIJE NOVO DA SE OPOZICIONI POLITIČARI BUNE ŠTO JE LUNINA FISKULTURA POPULARNIJA OD NJIH: Mitrović opleo po protivnicima RIJALITIJA i najavio nešto NOVO!

Rijaliti -

Željko Mitrović dao je izjavu povodom prikupljanja potpisa protiv rijaliti programa na komercijalnim televizijama u Srbiji.

Direktor "Pinka" otkrio je da će uskoro "lansirati" novi kanal koji promoviše umetnost i kulturu.

foto: Printscreen/YT

"U zemlji u kojoj bi svi da uređuju televizijske programe i da budu cenzori medija, nije ništa novo ili neuobičajno da se pojedini opozicioni političari bune što je Lunina fiskultura ili Stanijina joga oko 70 puta popularnija od njih ili njihovih ideja! Televizija "Pink" ovih dana doživljava svoj istorijski maksimum u gledanosti i to zahvajujući lojalnosti više od 5.000.000 gledalaca u Srbiji! To samo znači da će televizija "Pink" nastaviti da razvija programe koji skupljaju najviše pažnje televizijskog auditorijuma u skladu sa svim postojećim zakonima i pozitivnim propisima, ali i pratiti sve svetske trendove, kao što su rijaliti "Love Island "u Nemačkoj ili "Naked Attraction" u Britaniji", rekao je Mitrović i dodao:

foto: Printscreen

"Ovi evropski trendovi su mnogo avangardniji i slobodniji od srpskih rijalitija, ali takav medijski pluralizam nam donosi evropska budućnost! I da ne bih bio isti kao Dragan Đilas koji je rijalitije doveo u Srbiju i na njima enormno zarađivao nehajući za ljude kojima se rijaliti programi ne sviđaju, ja ću, za razliku od njega, za neljubitelje rijaliti programa, koji su u ogromnoj manjini ipak od septembra lansirati novi "ART KANAL" koji će 24 sata dnevno tretirati samo kulturu i umetnost kroz sjajne domaće i strane dokumentarne serijale! Uz veliku želju da će potpisnici ovakvih peticija naći svoju sreću na našim novim kanalima. Srdačno Željko Mitrović."

foto: Dragan Kadić

Kurir.rs, Foto: Zorana Jevtić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track