KORAĆEVA ODALA SVE TAJNE ZADRUGARA: Otišla kod Drveta pa opako RAZVEZALA JEZIK! Evo ko je i GDE imao SE*S, a ćutali su kao ZALIVENI!
Foto: Pritnscreen yT

sve ispričala

KORAĆEVA ODALA SVE TAJNE ZADRUGARA: Otišla kod Drveta pa opako RAZVEZALA JEZIK! Evo ko je i GDE imao SE*S, a ćutali su kao ZALIVENI!

Rijaliti -

Ana Korać je otišla do drveta jer je imala želju da joj puste jednu pesmu, ali zauzvrat, moral je da otkrije tajne svojih cimera, što je starleta bez pardona i učinila.

Bora Santana je takođe ogovarao zadrugare jer im je želja zajednička, a on je ispričao da su Mina Vrbaški i Savo Perović imali intimne odnose mnogo pre nego što se saznalo za klip u kome imaju akciju ispod pokrivača.

"Mina i Savo su, kada je Luna bila potrčko, u ćošku, pre ovog što smo videli sinoć, imali su s*ks, tu je nju Savo tešio kada je Marko izbačen i imali su s*ks. Kada je bila emisija radio Amnezije, Zorica je naručila pesmu od Gajića, ona je tada razbila šolju Sanje i Matore", rekao je Bora.

foto: Pritnscreen yT

A onda je Koraćeva ispričala i da je Dragojević ošišao samo zato što je jednom prilikom rekla da voli kada muškarac ima kratku kosu.

"On meni kaže: "Sedela si sa Mićom i Mića je spominjao Acu Živanovića i ti si pričala da voliš kratku kosu". Tu je on mene nešto zezao, mi smo se dotakli toga i on mi je rekao da je odmah te nedelje otišao da se ošiša i jedva je čekao da se vrati i to mi pokaže. Dogovorila sam se sa Davidom da uradimo tetovažu, da je imamo i on i ja. Znam ko je Matoroj i Sanji razbio šolju. Zorica je razbila tu "Miki šolju". Kada ste nam skinuli paravan, mi smo imali s*ks u krevetu", ispričala je Koraćeva.

foto: Pritnscreen yT

Kurir.rs / Foto: Printscreen YT

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track