BESNE

SLOBA TE BRANIO? DOBRO NISI U LUDARI ZAVRŠILA: Marko i Luna se satima SVAĐAJU, da li NAJBURNIJOJ ljubavi dolazi KRAJ? Čak i Miljković PLAČE! (VIDEO)

Rijaliti -

Luna Đogani je prišla svom dečku Marku Miljkoviću kako bi razgovarali o svojoj vezi.

Marka je povredilo što je Luna rekla da ju je Sloba branio, pa je počeo da više na nju.

"On te branio? On? Dobro nisi u ludari završila! Zašto to radiš? Kako možeš tako nešto da izgovoriš?", urlao je Miljković, a onda mu je odbrusila:

foto: Printscreen/Instagram

"Što se nisi potrudio da me naučiš da budem srećna?!"

"Daj da završimo i da popričamo napolju, to je za 6 dana. Nikoga ja nisam odj*bao, sto puta sam pokazao da te volim! Napolju neće biti isto, boli me d*pe za ljude napolju. Konstantno se ponižavam zbog tebe", nastavio je Marko kom su oči bile pune suza.

foto: Printscreen

"Sklanjaš me od sebe, hoćeš da budeš šmeker, sam da izađeš iz rijalitija?! Hoćeš da brojimo koliko puta se ko isponižavao?", pričala je Đoganijeva.

foto: Printscreen

"Ma, baš mi treba da se šmekerišem na televiziji sa 35 godina! J*be mi se! Ustvari ti hoćeš da budeš riba. Kada dođemo do ivice onda kreneš tako, a sve do tada si drska i najjača. Onda kreneš da cviliš i to radiš stalno. Budi riba, pa sa mnom pričaj i reci odmah šta te muči i šta je problem, isključi više kamere, a ne da udaram glavom u zid. Tvoje emocije su se promenile", završio je Miljković, dok ga je Luna tužno gledala, a onda nastavila:

"Nemoj više ni ti, ni bilo ko ovde da priča o mojim emocijama! Ti bi se obesio kad bi znao koliko se ja suzdržavam. Ti si ravnodušan i pun mržnje kada dođe do ovih situacija. Tebe boli k*rac, ako ćeš da me ostaviš ovih 6 dana, ne trebaš mi napolju."

foto: Printscreen

Kurir.rs, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja