IVAN ŽESTOKO NAPAO CIMERKU IZ PAROVA: Šmizlu je Božina tetka izbacila iz kuće
Foto: Printscreen/YT

Oštar

IVAN ŽESTOKO NAPAO CIMERKU IZ PAROVA: Šmizlu je Božina tetka izbacila iz kuće

Rijaliti -

Ivan Marinković otkrio je šokantne detalje o cimerima iz "Parova", odnosno o razlogu zbog kojeg je Božidar Milovanović Boža raskinuo s Jovanom Novakov Šmizlom.

Kontroverzni učesnik rijalitija informacije koje poseduje ume da iskoristi kao kec u rukavu, a često zna da bude veoma surov kada se upušta u verbalne sukobe s ostalim takmičarima. Marinković je obelodanio zbog čega je Boža otkačio Šmizlu i ko je kriv za njihov rastanak.

foto: Printscreen HAppy

- Božina tetka te je izbacila iz kuće zato što je rekla: "Da li je moguće da si sa ovom". I onda si ti shvatila ko si i šta si. Boža ti je rekao da ne želi da bude sa tobom i ti si ponovo došla ovde - rekao je Ivan, a Irma Serjanić je potvrdila njegove reči. - Rekao mi je: "Ne znam šta mi se desilo, moraš da izađeš napolje da vidiš s kim si" - izjavila je Irma.

foto: Happy screenshot

Nakon toga, Ivan je tvrdio da je video Šmizlu i Izabelu Alijoski u lezbo-akciji, što je Božina bivša devojka demantovala.

foto: Printscreen/Happy

Inače, Ilijana Vagić i Šmizla su se juče posvađale, a netrpeljivost među njima vlada jer je jedna bivša, a druga sadašnja devojka Mladena Vuletića, iako je on trenutno na ratnoj nozi s Ilijanom.

Podsetimo, Boža i Šmizla i ranije su se dosta svađali, a neretko su završavali vezu burnim svađama i uvredama. Ona mu je zbog svoje posesivnosti zamerala na svemu, pa ga je jednom okrivila da previše vremena provodi s drugovima u vili, a ne s njom, kao i da je hladan prema njoj, što nije mogla da mu oprosti.

foto: Printscreen

Kurir.rs/ M. T. / Foto: Printskrin YT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track