STRAŠNO!

MINA VRBAŠKI NA METI FANATIKA! STIGLE JOJ JEZIVE PRETNJE SMRĆU: Ku*rvo jedna! Majka, baba, brat za VEČERU će tebe serviranu pojesti! (VIDEO)

Rijaliti -

Mina Vrbaški, posle završetka rijalitija, na Instagramu je primila jezive pretnje koje je nisu mnogo uplašile, ali je izgleda odlučila da ih prijavi policiji.

Mina je pozvala svoje pratioce da ga prijave kako bi mu ugasili profil na Instagramu, što je njega očigledno dodatno iziritiralo.

"Ku*vo jedna sve ti je*em... Ma nek prijavi ona sebe, mater joj ku*vinu je*em. Ako mi ugase Instagram, ja ti se kunem životom, ja ću ih sve pogasiti, niko neće imati Instagram", rekao je dečko.

"U nekoj velikoj dvorani i da zovem njenu babu, nađem brata i njenu onu mamu i zvaću ih na ručak i daću im da pojedu svoju ćerku. Mislim da bih tako jedino nahranio svoju dušu", nastavio je on.

foto: Printscreen Instagram

"Opet da završi tamo gde ne treba", čula se još jedna pretnja, a onda se i Mina oglasila: "E ovako, idem odmah u policiju, pu*ićeš mi ku*ac majmunčino malena, pi*ko smrdljiva, je*aću te u... ", oglasila je Mina veoma iznervirana.

"Ovo su fanatici i bolesnici maloletni u Inđiji! Ovakvi u zatvor! Prijaviti policiji!", napisala je uz video koji je objavila.

Kurir.rs/Foto Pritnscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track