Najnovije vesti

DAVID NEĆE DA POGLEDA ALEKSANDRU NI NA SNIMKU! OGAVNA MI JE: Dragojević zgrožen bivšom devojkom, a onda mu je Mića očitao bukvicu!
Foto: Printscreen

PROŠLOST GA PROGANJA

DAVID NEĆE DA POGLEDA ALEKSANDRU NI NA SNIMKU! OGAVNA MI JE: Dragojević zgrožen bivšom devojkom, a onda mu je Mića očitao bukvicu!

Rijaliti

David Dragojević nije želeo da gleda snimke na kojima je njegova bivša devojka Aleksandra Subotić, a pustili su miu video iz vremena kada su bili zajedno i svađali se.

 

Dečko Ane Korać sve vreme je gledao u telefon i trudio se da ne gleda u ekran dok traju snimci.

 

foto: Printscreen

"To je bilo kada je ona ljubomorisala, kada me svađala sa celom kućom. Nijedan klip neću pogledati. Ogavna mi je, odvratna", rekao je David, a njegove reči su iznervirale Lepog Miću koji je odmah zaurlao na njega.

 

"Davide, ti lažeš! Ti treba da kažeš da si ovde ušao u izolaciju da se izviniš devojci jer si mislio da si pogrešio. Davide, nije sporno da su se ugasile emocije, ali vi ste ušli u "Zadrugu" kao verenici i kao neko ko se voli. Ti si bio na početku jedan od najomiljenijih zadrugara. Štitio si svoju devojku. Ti si vagao između Ane i Sanje, pa koja se pre upeca. Kada je Darko čitao Kijinu priču (da je Ana spavala sa Slobom), Ana je ćutala i rekla da će to uraditi kada izađe napolje. Meni je stalo da vidimo ko laže, da li Kija, moja drugarica, Ana, moja bivša drugarica ili Sloba za kojeg sam ja odavno rekao da laže", pričao je besno Mića.

 

foto: Printscreen

Kurir.rs, Foto: Printscreen

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...