PRATILO GA 200 KAMERA, A NIJE NAPRAVIO NIJEDAN POGREŠAN POTEZ: Aleksa Savić očarao je fanove RIJALITIJA, a evo šta mu je ovaj ŠOU doneo!
Foto: Printscreen/Instagram

INTERVJU

PRATILO GA 200 KAMERA, A NIJE NAPRAVIO NIJEDAN POGREŠAN POTEZ: Aleksa Savić očarao je fanove RIJALITIJA, a evo šta mu je ovaj ŠOU doneo!

Rijaliti -

Aleksa Savić jedan je od učesnika rijalitija, čije su ponašanje svi hvalili, a gledaoci ga zavoleli baš zbog toga.

Mnoge je fasciniralo i to što pevač nije prevario devojku sa kojom je u dugoj vezi, a sada Aleksa otkriva kako se posle svega oseća.

"Bilo je skoro 200 kamera, u početku sam gledao gde je kamera, a nakon toga sam totalno oguglao na sve to, pa sam postao opušten. Po prirodi sam malo tremaroš. Nije bilo prijatno na početku, odgovarati na provokativna pitanja, bilo je izvlačenja iz konteksta...", rekao je Aleksa.

foto: Printscreen

On smatra da mu je "Zadruga 2" mnogo toga donela.

"Ljudi na ulici me prepoznaju. Nismo mi sada poznati, već prepoznatljivi, a već su me zvali da sarađuju sa mnom. Nisam se pribojavao, nisam dao na sebe, a ni na svoju vezu. Da sam imao strah, ne bih ušao u rijaliti, predstavio sam se u odličnom svetlu. Naučio sam da budem strpljiv i tolerantan, a shvatio sam i da nikome ne treba da verujem 100 posto, na kraju svako pokaže pravo lice", kaže Savić koji se sve vreme družio sa Minom Vrbaški.

"Prema Mini sam se postavio kao mlađi brat, sprečio je u mnogim lošim stvarima", rekao je Aleksa, koji je nastavio prijateljstvo sa Savom Perovićem i Pavlom Jovanovićem.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Espreso, Foto: Printscreen/Ig

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja