SVI ONI SA VELIKIM MARAMAMA NA INSTAGRAMU SLUŽE SATANI: Vendi snimljena u CRKVI, pa vernike nazvala PAGANIMA!
Foto: Happy screenshot

OPLELA PO VERNICIMA

SVI ONI SA VELIKIM MARAMAMA NA INSTAGRAMU SLUŽE SATANI: Vendi snimljena u CRKVI, pa vernike nazvala PAGANIMA!

Rijaliti -

TO NISU VERNICI, TO SU GLUMCI!

Vesna Vukelić Vendi ne krije da je vernik, ali posle objavljenih fotografije sa liturgije, u hramu Svetog Arhangela Gavrila, koju je držao patrijarh, a ona snimljena u prvim redovima, rekla je ono posle čega će se svi zamisliti:

"Godinama se "ocrkvenjujem" to radim u tišini, ali lepo što je Hram objavio ove fotografije", počela je Vesna.

foto: Kurir

"Svedoci smo poplave lažnih vernika, koji se slikaju u svetinjama, obaviju marama, a misle, što duža marama, to veći vernik. Bez objave na Instagramu, ni osoba, ni marama ne bi imale smisao. To nisu vernici, to su glumci! Oni ne idu na liturgije i bogosluženja. Oni imitiraju vernike, jer, predstavljati se vernikom, a ne učestvovati u Božijoj službi, to su paganohrišćani. Zato ni ne iznenađuje, kad se te osobe, ispod velikih marama, u stvari bave okultizmom. Oni misle da mogu jednom nogom da varaju Boga, a drugim, da služe Satani. Jasno mi je zbog čega kvazivernici odlaze i slikaju se po svetinjama, jer time varaju sebe, Boga ne mogu. Bog kaže: "po plodovima ćete ih poznati", rekla je Vukelićeva.

Na naše insistiranje da nam otkrije imena ljudi na koje misli, ona je poručila:

"Dovoljno je da se vide velike marame na Instagramu i obično se muvaju i šunjaju po velikim svetinjama! Predstavljaju sebe kao vernike, na bogosluženjima ih nema nigde, teolosko znanje im je nula! Nista ne znaju, Simbol vere, Žitije svetitelja kojeg slave, ama baš ništa. Sablasan su za druge vernike! Drago mi je da ste mene na bogosluženju videli, jer je to objavila televizija i da, ovi sa maramama dimenzije čaršafa koji veruju u Darvinovog praoca gorilu", završila je pevačica.

foto: Kurir

Kurir.rs, I.Ercegovčević / Foto: Happy screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja