KAD GOD UZMEM SINA U RUKE ON SE U*AKI! Nikola Lakić otkriva: Voleo bih da Lazar uđe u rijaliti! Da imamo okršaj KROZ 20 GODINA!
Foto: Happy screenshot

Zapanjio

KAD GOD UZMEM SINA U RUKE ON SE U*AKI! Nikola Lakić otkriva: Voleo bih da Lazar uđe u rijaliti! Da imamo okršaj KROZ 20 GODINA!

Rijaliti -

Otkako se rodio, druga rijaliti beba Lazar u centru je pažnje ponosnih roditelja Aleksandre Coke Tasić i Nikole Lakića. Muke kroz koje trenutno prolaze su im i više nego slatke, i ne kriju koliko su oduševljeni svojom "bubom".

"Coku mališan sigurno više miriše, kad god ga ja uzmem u naručje on se u*aki", otkrio je bivši fudbaler kroz smeh, pa dodao šta želi da Lazar bude kad poraste.

"Voleo bih da se bavi sportom, da trenira fudbal ili da bude rijaliti igrač, pa da kroz dvadeset godina imamo neki okršaj u rijalitiju", našalio se on, na šta se njegova nežnija polovina nadovezala:

"Život nam je zanimljiviji i ispunjeniji. Naučila sam da radim kućne poslove, nedavno sam prvi dan uključila veš mašinu, perem sudove. Zanimljivo je bilo kada smo prvi put kupali bubu, voda je šikljala, kuče je sve vreme bilo tu, ono je bio pravi haos", kazala je Coka, te rekla kakvu budućnost ona predviđa svom nasledniku.

"Volela bih da nadmaši uspeh i moje i Nikoline familije. Ne bih baš želela da se bavi javnim poslom, forsiraćemo sport", zaključila je rijaliti mama.

foto: Printscreen Happy

Kurir.rs/Happy/Foto: Happy screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja