STEFAN KARIĆ PROGOVORIO O PRAVIM MOTIVIMA DA UČESTVUJE U RIJALITIJU: Evo kakve to ima veze sa POKOJNOM MISICOM! Tužna ispovest (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

iskren

STEFAN KARIĆ PROGOVORIO O PRAVIM MOTIVIMA DA UČESTVUJE U RIJALITIJU: Evo kakve to ima veze sa POKOJNOM MISICOM! Tužna ispovest (FOTO)

Rijaliti -

Stefan Karić pominje se kao jedan od učesnika "Zadruge 3". Njegovo ime se povezuje sa različitim rijaliit devojkama, ali ono za koje se svakako najviše vezuje je njegova bivša devojka Dijana Milojković.

Mladog Karića povezivali su sa mnogim devojkama, pa se na njegovom spisku našla i pobednica "Zadruge 1" Kristina Kija Kockar (30), ali i pobednica "Zadruge 2" Luna Đogani (23).

- Razlog mog ulaska je, pod proj jedan, novac, naravno. Drugi razlog je to što su me dosta provlačili po novinama i ljudi imaju razne predrasude o meni. Nadam se da ću se predstaviti u nekom boljem svetlu. Pa što se tiče te moje veze koju sam imao sa Dijanom. Provlačilo se da sam je prevario i ovo, i ono... Bilo je dosta nekih negativnih komentara i naslova. Ne postoji taj koga ne bih voleo da vidim, jer ja sam takav tip da svakome mogu da pružim i ruku, da se upoznamo i da mu dam neku šansu. Nemam neprijatelje, stvarno - istakao je Stefan.

On se oglasio i na Instagramu, a mnogi sumnjaju da su reči upućene baš bivšoj devojci, za kojom i dalje u dubini duše Stefan pati.

"Bože, pa dokle ćeš d ame iskušavaš?! Zanš da sam najjači", napisao je Karić.

foto: Printskrin/Instagram

On je dodao da mu ne bi smetalo kada bi u rijaliti ušla i neka njegova bivša devojka, a što se tiče njihovog broja, Stefan tačno zna sa koliko njih je bio, ali tu informaciju nije bio rad da podeli.

foto: Instagram screenshot

Kurir.rs, Telegraf / Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja