ZORICA MARKOVIĆ SE NIJE POJAVILA NA SUDU JER NIJE UREDNO POZVANA! Potez sudije u penziji koji je učestvovao u rijalitiju ravan je potezu VIJETNAMACA koji tuže RAMBA!
Foto: Zorana Jevtić, Ana Paunković

Saopštenje pevačicinog advokata

ZORICA MARKOVIĆ SE NIJE POJAVILA NA SUDU JER NIJE UREDNO POZVANA! Potez sudije u penziji koji je učestvovao u rijalitiju ravan je potezu VIJETNAMACA koji tuže RAMBA!

Rijaliti -

Bivše zadrugarke Snežana Ilić i Zorica Marković verbalno su se sukobile u "Zadruzi 2", a sve je dobilo epilog na sudu. Naime, sudija u penziji Snežana tužila je pevačicu za uvredu časti, prvo ročiste se održalo u sredu, na koje se Markovićeva nije pojavila.

"Ne znam o kakvoj se tužbi i o kakvom suđenju radi, stvarno, videla sam u novinama. Ja se nisam pojavila zato što nikakav poziv nisam dobila - da jesam, naravno da bih se, kao svaki savesni građanin, odvazvala. Nemam čega da se plašim - ne izbegavam ništa, već mi nikakav poziv nije uručen", objasnila je pevačica koja je izrazila sumnju da je sudija u penziji "potegla svoje veze" kako bi predmet s Voždovca izmestila na Novi Beograd, iz njoj znanih razloga.

foto: Printscreen/Pink TV

Advokat Zorice Marković Nebojša Perović obavestio je da pevačica ne izbegava odazivanje na poziv suda, već da nije uredno primila poziv i privatnu krivičnu tužbu i da će se na svaki naredni poziv suda uredno odazvati.

On navodi da su nejasni navodi koji su izneti od suprotne strane da je nedozvoljeno da se sudija koji je u penziji, a koji je učesnik rijalitija, vređa u rijalitiju, jer sudija u penziji je znao gde „ide“ i znao je da se radi o televizijskom sadržaju zabavnog karaktera u kom se učesnici ponašaju na način koji je poznat svim građanima i gledaocima.

"Traženje posebnog statusa iz razloga što je neko bio sudija, pa sada kada je u penziji da ima poseban status u rijalitijima je nestvarno i zbunjujuće, pogotovu ako je taj isti sudija vređao druge učesnike pa i lice koje krivično goni", piše u saopšetenju za javnost.

foto: Printscreen YouTube

"Zorica Marković poštuje sud, poštuje vojsku, poštuje državu, poštuje narod sa kojim živi, a učesnika u rijalitiju bez obzira na njegovo prethodno zanimanje gleda jednako kao i sve druge. Snežana Ilić ukoliko nije htela da bude izložena takvom vidu televizijskog sadržaja odnosno da učestvuje u istom onda nije trebala da bude deo „Zadruge“. Sudija u penziji traži da bude i sudija u rijaliti programu „Zadruga“. Mislim da ovo govori samo za sebe.

Pokušaj da se preko Zorice Marković, a putem suda uživa dostojanstvo je ravno pokušaju da Vijetnamci traže naknadu štete od Silvestera Stalonea, poznatijeg kao Rambo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track