ONA JE NAJVEĆE IZNENAĐENJE OVE SEZONE! ŠMINKERKA I PANIČARKA POSTAJE VODITELJKA: Jelena Maćić u Parovima!
Foto: Damir Dervišagić

Udomila se

ONA JE NAJVEĆE IZNENAĐENJE OVE SEZONE! ŠMINKERKA I PANIČARKA POSTAJE VODITELJKA: Jelena Maćić u Parovima!

Rijaliti -

Još nije poznato da li će poznata šminkerka biti takmičarka ili voditeljka ovog TV projekta

Jelena Maćić od sledeće sezone biće deo rijalitija "Parovi", koji uskoro startuje na televiziji Hepi. Još nije poznato da li će poznata šminkerka biti takmičarka ili voditeljka ovog TV projekta, o čemu se danima spekuliše na društvenim mrežama.

I ona sama je na Tviteru napisala da stiže na Hepi, zbog čega su je pratioci osudili, s obzirom na to da je ona ranije na sva usta prozivala i kritikovala "Parove".

foto: Filip Plavčić

"Znate onu teoriju, šaljete SMS za rijaliti programe, a deca se istim leče? E, bojim se da sam na pragu potpisa! I ima da grmim sa Hepija za svu decu. Sve je stvar percepcije", objasnila je Maćićka, a na pitanja jedne tviterašice da li zaista počinje da radi na srećnoj televiziji, odgovorila je "da".

Naši izvori s Hepija takođe su rekli da će kontroverzna šminkerka biti njihovo zaštitno lice od ove jeseni, ali niko pouzdano ne zna kakav će njen zadatak biti.

"Postoji nekoliko verzija koje se mogu čuti na televiziji, a koje se tiču Jelene Maćić. Prva je da će ona biti jedna od novih voditeljki 'Parova', verovatno novog formata emisije koja će biti humanitarnog karaktera. Neki pričaju i da će biti učesnica, što je u njenom slučaju malo verovatno. Treća verzija bila je da će Jelena voditi jutarnji program sa Milomirom Marićem, ali to nije tačno jer je njima već počela nova programska šema i tu se ništa nije menjalo", rekao je naš sagovornik.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs, Ivan Ercegovčević/Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja