Najnovije vesti

PSIHOLOGIJA LOŠE RIBE: Maja Masaža napala Golubovićevu, a onda se umešala voditeljka i očitala VAŽNU LEKCIJU SVIM ŽENAMA! (FOTO)
Foto: Printscreen/Happy

JASNA PORUKA

PSIHOLOGIJA LOŠE RIBE: Maja Masaža napala Golubovićevu, a onda se umešala voditeljka i očitala VAŽNU LEKCIJU SVIM ŽENAMA! (FOTO)

Rijaliti

Jelena Golubović ne toleriše ponašanje svoje cimerke Maje Đorđević, pa je od takmičarke dobila uvrede na račun izgleda. Ipak, njihovu svađu prekinula je voditeljka.

 

"Mislim da nema kapacitet ni mentalni sklop, da postigne nešto ovde. Sem masaže i psovanja nema šta da pokaže. Kaže da poznaje uticajne ljude. Pa, koga to poznaješ Majo Masažo? Da ne znaš nekog slikara, akademika?", pitala je Jelena, a Maja je rekla da kod nje dolaze i političari.

 

foto: Printscreen/Happy

"Dolaze, ali ti nisu prijatelji! Ja prva volim masažu, čak sam te pitala danas da me izmasiraš!", odvratila joj je Golubovićeva.

 

"Mogla bi na neku anticelulit, vidim da si se baš podgojila", kazala je Maja.

 

"Nikad nisam imala problema sa kilogramima, ali nikad nikog nisam kritikovala zbog fizičkog izgleda. Ne postoji ništa gore od žene koja drugu ženu proziva na račun toga, dovoljno je što nam muškarci to rade. To nije pomoć, kao što predstavljaš. Da želiš da joj pomogneš oko celulita, pitala bi je nasamo. Nemaš pravo to da radiš, to je psihologija loše "ribe". Prava žena to ne radi", odbrusila je voditeljka.

 

foto: Printscreen/Happy

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen/Happy

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...