Najnovije vesti

NE BI IMAO PORODICU ZBOG ONOGA ŠTO JA ZNAM! Jelena Krunić nasrnula na Janjuša, đetić je smirivao, obezbeđenje držalo sve vreme: Kome će on da je*e majku?! (VIDEO)
Foto: Printscreen

Žestoko

NE BI IMAO PORODICU ZBOG ONOGA ŠTO JA ZNAM! Jelena Krunić nasrnula na Janjuša, đetić je smirivao, obezbeđenje držalo sve vreme: Kome će on da je*e majku?! (VIDEO)

Rijaliti

Marko Janjušević Janjuš i Vladimir Tomović su tokom ove noći potrošili određenu svotu novca u kazinu, pa su odlučili da se našale. Naime, oni su pronašli kasicu i pokušali da je otvore, a onda je nastao totalni haos.

 

 

Jelena Krunić bila je besna kada je ugledala taj prizor, pa ih je žestoko napala, a onda su pale teške reči koje su u njoj izazvale još veći revolt. Ona je pokušala da se fizički obračuna sa njim, ali je obezbeđenje brzino odreagovalo.

 

"Kome će on da je*e majku?! Kome?! Kako bi ti reagovao! Neću da se smirim!", vikala je Jelena.

 

"Nema potrebe da se svađate i da pravite haos, ali i ti si njemu rekla da je kockar", rekao je Vladimir.

foto: Printscreen

Tomović je pokušao da je smiri, ali ona nije mogla da se obuzda, već je tražila Janjuša kako bi nastavila raspravu.

 

"Kome ti je*eš majku! Jesam tebi dirala porodicu?",  - pitala je Jelena.

 

"Skloni se, Jelena, bolesna si...pomeri se od mene. Ti odlično znaš kakav sam ja odnos imao sa tobom, prva si me napala! Rekla si da sam dušu prodao zbog kocke!", rekao je Janjuš.

 

Poput pravog džentlmena, Reljić je odmah pružio rame za plakanje svojoj lepšoj polovini, ali Krunićeva nije mogla da dođe do daha od jecaja, pa se jadala na sav glas. Jelena je sve vreme tvrdila da postoji nešto što zna o Janjušu što neće da spomene, što bi ga puno koštalo.

 

"Ne bi imao porodicu da kažem ono što zna", vikala je Jelena.

 

Kurir.rs/Foto Printscreen

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...