MIJAJLOVIĆ NE ZNA GDE JE BEZ ANE! Od prvog dana veze živeli su zajedno, a onda ih je RIJALITI RASTAVIO! DRAMA!
Foto: Happy screesnhot

teško mu je

MIJAJLOVIĆ NE ZNA GDE JE BEZ ANE! Od prvog dana veze živeli su zajedno, a onda ih je RIJALITI RASTAVIO! DRAMA!

Rijaliti -

Stefan Mijajlović zbog najmanjeg broja glasova napustio je prethodne noći vilu "Parova", a samim tim i devojku Anu Spasojević, s kojom je prethodno i udružio snage pa se upustio u rijaliti igru. Nakon dramatičnog događaja kojem se niko nije nadao, Stefan je otvorio dušu i proznao da mu lepša polovina i te kako nedostaje, ali i da nije jedina.

"Trenutno se osećam prazno, zato što mi Ana fali. Što se tiče same situacije u vili, pa, takmičari su podeljeni u klanove, mada ima i par neutralnih osoba. Svi se uglavnom foliraju, ali je ekipica 'kul'. Nisam očekivao da ću napustiti vilu, mislio sam da ovde ima slabijih igrača od mene, poput Anđeline", ispričao je on.

Podsetimo, Ana i Stefan u vezi su već pet meseci, a kako je Ana sama priznala njih dvoje od prvog dana zabavljanja žive zajedno. Iz tog razloga ovakvo razdvajanje veoma im je teško palo.

Inače, saznanje da je njen dečko imao najmanji broj glasova publike i da više neće biti zajedno, Anu je dovelo do jako lošeg psihičkog stanja, pa celog dana nije prestajala da plače. A Stefan je pred samo gostovanje u "Upoznajte Parove" otkrio šok detalj:

"Zaista sam tužan zbog svega, trebalo je da je verim... Sve je bilo spremno... Još uvek se nadam da je sve ovo samo puka igra produkcije", pa mnoge ostavio bez teksta.

foto: Printscreen/Happy

Kurir.rs, M.G/Happy/Foto: Happy screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja