LEPA LUKIĆ U PAROVIMA ZBOG KOCKE: Pevačica igra rulet na crtu, a DUGUJE 25.000 EVRA! ŠOK!
Foto: Damir Dervišagić

Saznajemo

LEPA LUKIĆ U PAROVIMA ZBOG KOCKE: Pevačica igra rulet na crtu, a DUGUJE 25.000 EVRA! ŠOK!

Rijaliti -

Kraljica narodne muzike po svoj prilici neće mnogo zaraditi u osmoj sezoni Hepijevog rijalitija, jer će veći deo para morati da da kockarnici.

Lepa Lukić prihvatila je učešće u osmoj sezoni „Parova“ zato što je zapala u velike dugove zbog kockanja.

Prema našim saznanjima, kraljica narodne muzike mora da plati 25.000 evra jednoj kockarnici čiji je redovan gost, pa joj tamo dozvoljavaju da igra rulet na crtu.

foto: Happy screenshot

- Ona kod nas dolazi stalno, nekoliko puta nedeljno. Često dobije pare na ruletu, a dešava se i da ih izgubi. Otprilike taj odnos je pola-pola. Budući da je znamo godinama, ne tražimo joj da nam stalno plaća dug, već kad je u mogućnosti. Pre dva meseca, kada je dug dostigao 25.000 evra, rekli smo joj da bi trebalo to nam isplati jer moramo da svedemo račune, bliži se i kraj godine. Onda nam je ona javila posle nekoliko dana da joj je iskrsla ponuda za učešće u rijalitiju i da će brzo moći da nam plati dugovanje - kaže naš sagovornik, dodajući da kraljica folkaima smisla za humor:

- Stalno se šali, a prihvata i šalu na svoj račun. Eto, kad nam je javila da će ući u rijaliti, rekla nam je: „Super, zaradiću novac da vam platim dug. A valjda će nešto ostati i da opet zavrtimo rulet“.

Da gaji strast prema ovom poruku, Lepa odavno ne krije, pa je i pre nekoliko dana o tome pričala pred kamerama:

- Šta koga briga što se ja kockam? Pa nisam ja zavisna od toga, više idem da se zabavim, da se družim s ljudima. Ne kockam ja u neke velike pare, već na sitno. Pa nisam budala. Uostalom, pare su moje i mogu da radim šta hoću.

Lepa rekorderka

BILA U SVIM RIJALITIJIMA

Lepa je do sada učestvovala u svim rijaliti programima s poznatim ličnostima koji su se emitovali u Srbiji od 2007. godine. Prvi je bio „VIP Veliki brat“ 2010, zatim je učestvovala u šouu „Dvor“ 2011, pa u trećoj sezoni „Parova“ 2015, a iste godine i na „Farmi 6“. Po drugi put u Hepijevom rijalitiju učestvovala je 2017. u šestom nastavku, što znači da je sada po treći put u „Parovima“.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs / Nevena Mijušković, Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja