MISTERIOZNA GOSPOĐA NUDILA MU JE STAN, JEDNA OD NAJUSPEŠNIJIH BEOGRAĐANKI KOLA! A Mili otkinuo za bivšom prostitutkom i ne mari NI ZA JEDNU DRUGU!
Foto: Happy screenshot

uživa

MISTERIOZNA GOSPOĐA NUDILA MU JE STAN, JEDNA OD NAJUSPEŠNIJIH BEOGRAĐANKI KOLA! A Mili otkinuo za bivšom prostitutkom i ne mari NI ZA JEDNU DRUGU!

Rijaliti -

Sanja Mirkov i Milutin Radosavljević Mili toliko uživaju u društvu jedno drugog da su počeli da se ljube i usred emisije! Cela vila "Parova" ih je zajedno s javnošću gledala dok su za stolom razmenjivali nežnosti.

Nekadašnja prostitutka izgleda je definitivno zaboravila dečka, a i Mili je totlano van sebe otkako se zaljubio.

"Što se tiče mene i Milutina, poljubili mo se par puta. Pričali smo o našim životima i dao mi je lepe savete. Prija mi njegovo društvo, ne mogu da se zaljubim tako brzo, ali mi prija", priznala je Sanja.

"Sanja me je jako prijatno iznenadila, ovo je tek početak naše veze. Idemo lagano, ali mi se čini da hemija postoji", istakao je Mili.

foto: Happy screenshot

Inače, pre nego što je ušao u rijaliti, šuškalo se kako Miliju misteriozna gospođa želi da ostavi stan na Dorćolu, te da je zbog toga rešio da se skrasi. Tada, on je navodno ocu ispričao kako će ući u "Parove" kako bi našao ženu s kojom će i decu da pravi, pa onda i da se skući.

S druge strane, malo kasnije, jedna od najuspešnijih devojaka iz Beograda navodno je bila pala upravo na njegov šarm. Zbog toga, nije se znalo hoće li se pojaviti u vili u Zemunu. Kada se, pak, uselio, osim žestokih rasprava sa Lepom Lukić, ostvario je sjajan kontakt sa Sanjom. Ova veza svakako je jedna od glavnih tema rijalitija.

foto: Happy screenshot

Kurir.rs, M.G/Happy/Foto: Happy screenshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja