svi se sledili

MIĆA VITLAO BOS PO CRNOM STOLU! Niko nije znao šta da mu radi od ŠOKA! (VIDEO)

Rijaliti -

Zadrugari su imali problema da se organizuju pošto su dobili zadatak od Velikog šefa, pa se iznervirani Lepi Mića izuo bos i krenuo da besni po crnom stolu. Osim što je za manje od par minuta zaveo red i razrešio svaku misteriju, mnogi dugo nisu mogli da se opasulje od toga što je Mića bos prešao preko čitavog stola za kojim većina jede.

foto: Printscreen

"Dragi zadrugari, pre svega je neophodno da svi sednete za sto. Ovoga puta Veliki šef ima specijalan zadatak za vas. Na svakom od vas je da pokaže svoju kreativnost i pripremi imitacije. Imitiraćete osobu koja sedi do vas. Imitacije se ne smeju ponavljati. Svaka imitacija mora trajati dva do tri minuta. Polovina zadrugara će izvoditi imitacije sutra, a druga polovina u sredu. Vođa je taj koji će odrediti redosled nastupa", pročitala je Dragana pismo Velikog šefa.

Ona je istakla da će u utorak nastupati grupa koja se nalazi sa njene leve strane, a onda su trebali da se dogovore ko će koga imitirati i tom prilikom je došlo do nesuglasica zbog čega je Lepi Mića odmah skočio kako bi doveo zadrugare u red.

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja