MILJANA USRED EMISIJE ODLUČILA DA DANAS PREKIDA TRUDNOĆU! Sve vreme je plakala, a onda je usledio potpuni PREOKRET I HAOS (VIDEO)
Foto: Printsceen

Razgovarala sa Zolom

MILJANA USRED EMISIJE ODLUČILA DA DANAS PREKIDA TRUDNOĆU! Sve vreme je plakala, a onda je usledio potpuni PREOKRET I HAOS (VIDEO)

Rijaliti -

Miljana i Marija Kulić donele su odluku da Miljana danas ode na kiretažu jer ne želi da zadrži Zolino dete. Međutim, kasnije u toku noći došlo je do preokreta.

- Trenutno smo u odličnim odnosima, hvala Bogu posle dužeg vremena da sedne sa mnom, da popričamo kao majka i ćerka. Onda me je zamolila da to isto kažem i Zoli. Mi smo odlučile da Miljana sutra ide na kiretažu. Ona neće moći drugu trudnoću da iznese u rijalitiju. Nije spremna, nije ni Zola spreman. Neka pokaže vreme, dela... Malo više mora da se posveti Željku, dadilja je sada sa detetom. Jedva čekam da se ovo završi da se stvarno njemu posvetimo. Vodićemo ga gde god hoće, da nadoknadimo koliko-toliko vreme - rekla je Marija Kulić kod Amidžija, a Miljana se tokom ove priče rasplakala.

Međutim, kada su se vratile u Belu kuću, Miljana je razgovarala sa Zolom i saopštila da se predomislila i da ipak želi da zadrži bebu.

foto: Printsceen

"Nemoj ujutru da me budiš", rekla je Miljana Mariji.

"Ujutru te budim i idemo tamo gde smo se dogovorili. Jesi li ti crna ovca, šta si ti", bila je besna Marija.

"Nemoj da ponižavaš sebe, nemoj da gaziš sebe. Nemoj da dozvoliš da raznorazni šljam upravlja tvojim razumom. To si uradila i sa poligrafom, svi pljuju po tebi. Sada posle razgovora sa njim pričaš drugu priču.

foto: Printsceen

U razgovor se zatim umešao Zola.

"Ima moju podršku, ima podršku moje majke", rekao je on.

"Ima? Ne ode li sutra, završila je sa mnom. Samo sutra imaš na raspolaganju. Pričala si ovih dana to narodu. Ako jedan Zola dođe i pomuti ti mozak... Kakvo dete, ti to dete nisi hteo, kupio si joj tabletu za dan posle, mrš. Sad dete, ako se u**reš, bićeš u**ana za ceo život", besnela je Marija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track