Najnovije vesti

DEVOJKA IVANA MARINKOVIĆA UŠLA U RIJALITI: Već je zacrtala koga će da NAPADNE, a NJOJ se ne piše DOBRO!
Foto: Printscreen/Happy

SVESNA SEBE

DEVOJKA IVANA MARINKOVIĆA UŠLA U RIJALITI: Već je zacrtala koga će da NAPADNE, a NJOJ se ne piše DOBRO!

Rijaliti

Devojka Ivana Marinkovića, Jelena Ilić, ušla je u vilu "Parova" i postala novi takmičar.

Prva na tepetu Jeleni je bila Nevena Kalaver.

"Ne znam odakle da počnem. Poslednji put kad sam videla Nensi bile smo u ljubavi. Odjednom je nestala i onda gledam rijaliti i čujem kako priča, kao, bolesnica Jelena. Ne znam šta se desilo u međuvremenu. Zato sad kad sam ušla rekla sam joj: "Ćao ljubavi", a ona je bila nešto tužna i neraspoložena. Onda sam naknadno saznala neke stvari što ni Ivan ne zna", rekla je Jelena.

"Nevena je htela da rastavi mene i Ivana ne zato što se on njoj sviđa, već tu postoji drugi razlog. Nevena je meni pričala o iskustvima koja je imala, ona voli svašta nešto", šokirala je Jelena sve ovom izjavom.

foto: Printscreen/Ig

Jelena tvrdi da ima dosta informacija i da samo čeka pravo vreme da ih iznese.

"Obećala sam Merlinu da ću biti najprimereniji učesnik ove sezone. Da nikakve incidente neću izazvati. Možda dobijem i neku nagradu za to", rekla je Jelena.

Nešto kasnije, Jelenu je žestoko je iznervirao postupak Nemanje Stamatovića Žapca koji se pravio da je uopšte ne poznaje. Ona je, zajedno sa Ivanom, izvređala Žapca.

"Kakav seljak. Ja mu kažem dobro veče, a on meni kao odakle se znamo? On mene ne može ni da zna jer nikad ne bih sedela sa takvim ljudima s kojim se ti družiš. Ti si seljačina matora! Ja sam htela da ti prenesem lepe stvari i da se trgneš i da budeš čovek, ali ti si seljačina", rekla je Jelena.

foto: Printscreen/Happy

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen/Happy

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...