LJUBILA SI SE SA NJIM NA ROĐENDANU, HAJDE PRIZNAJ! Milojko ODLEPIO, neće više da trpi NEVERNU ŽENU! A onda je ISPLIVALA ISTINA!
Foto: Printscreen/Glamur

božići raskrinkani totalno!

LJUBILA SI SE SA NJIM NA ROĐENDANU, HAJDE PRIZNAJ! Milojko ODLEPIO, neće više da trpi NEVERNU ŽENU! A onda je ISPLIVALA ISTINA!

Rijaliti -

Milijana Božić istakla je koliko je njen muž ljubomoran i da joj zamera što se druži sa muškarcima. Ona smatra da za to nema potrebe i da s tim muškarcima nije bila u vezi. Međutim, Milojka nije uspela da ubedi u to:

- Bez obzira kojem se ja prijatelju javim, Milojko ljubomoriše. A ja zapravo nemam ništa s tim ljudima. Pre neki dan je ispljuvao Kobru, a ništa se nije dešavalo. Kako ti možeš da znaš da smo se mi ljubili? - pitala je Milijana.

- Pa jesi. Kada sam ja izašao napolje. Ljubili ste se i "vatali" na rođendanu, ljubila si ga u vrat, hajde reci - zahtevao je Milojko.

- Kada ste saznali da vas je žena prevarila sa rođakom? - pitala je voditeljka Vendi.

- U rijalitiju. Ja da sam ranije saznao, ne bih dolazio ovde - odgovorio je Milojko.

foto: Printscreen/Happy

S obzirom da je Milijana varala Milojka na njegove oči, starac više nema poverenja u svoju zakonitu suprugu. Međutim, brat Dine Galorini umešao se pa Milojka nazvao folirantom, a onda izneo manje poznate detalje o Božićevom ponašanju.

- Ti si mi rekao j*b*ću ti ja ženu! Jesi tako rekao? Ajde zakuni se da nisi rekao! - zahtevao je Milojko.

- Ma ti si meni rekao kako ću te ja zapamtiti. Ti si veliki lažov. To što manipulišeš Milijanom, ne možeš sa mnom. Ona te pipne za ruku i ti kao padaš. Ti si lažov i folirant - zaključio je Alberto.

foto: Printscreen/Happy

Kurir.rs, MV, Happy / Foto: Printscreen/Glamur

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja