Najnovije vesti

NEK JE ŠAMARA, TEK JE DOBILA JEDNU PORCIJU?! Šok razlog zašto je Žabac UDARIO Milijanu, da bi je ona ŽESTOKO ponizila
Foto: Pritnscreen

Nasilje

NEK JE ŠAMARA, TEK JE DOBILA JEDNU PORCIJU?! Šok razlog zašto je Žabac UDARIO Milijanu, da bi je ona ŽESTOKO ponizila

Rijaliti

Nemanja Stamatović Žabac juče je udario svoju mnogo mlađu devojku Milijanu Božić u rijalitiju "Parovi", što je pokrenulo veliki broj negativnih komentara u javnosti.

Sve se desilo nakon što su se ljubavnici posvađali na proslavi, a Božićeva popila koju čašicu više. Svađa je potom prerasla u fizički obračun, kada je Stamatović uradio sraman i neoprostiv čin ošamarivši suprugu Milojka Božića.

Milijana je prethodno napravila veliki haos za slavskim stolom. Ona je krenula da viče, prvo na Žapca, pa posle i na ostale takmičare.

- Ti ćeš da mi j***š mater? Je li? E, j****u ja tebi, videćeš! Ti si jedan klošar, uličar, neko ko duguje pare napolju i zato je ovde - vikala je Milijana na Žapca koji je u tom momentu ustao i napustio sto.

- Šta je? J****u ja mater svima! Svaki dan ću da pijem kako bi svima j****a mater, posebno tebi. Vendi, molim te, pošalji me u izolaciju da ne napravim neko s***e - nastavila je Milijana, koja je potom otišla do Žapca u susednu prostoriju, gde ju je udario.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tucaaaaa

Објава коју дели BESNI_MEDVEDICI (@besni_medvedici) дана

Oni su potom oboje učestvovali u emisiji i sedeli zajedno - jedno do drugog. I pomirili su se kao ao da se ništa nije dogodilo, kao da mu je oprostila žestoko nasilje.

Milijana je, još "pod gasom", aktivno učestvovali u emisiji "Upoznajte Parove", a jedna od gledateljki koja se uključila uživo u program ju je žestoko iskritikovala. 

- Bravo za odbranu danas! Razvedi se od Milijane i pusti je neka je Žabac šamara. Dobila je danas jednu porciju, na slavi - rekla je gledateljka.

Era je potom upitao Milijanu da prokomentariše što se Aleksandra Jakšić uključila u čitavu priču i približila se njenom suprugu Milojku Božiću.

- Možeš da ih vodiš da kupe šljive, za bolje nisu! Mada ne znam ni za to koliko su sposobni - rekla je, čini se, još uvek pripita Milijana.

- Milijana se Milojku vratiti ne može! To da zna - odbrusila joj je Aleksandra.

foto: Pritnscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...