NE KORISTI MENE DA BI UŠAO U RIJALITI! Dalila oplela po deveru Davidu, pa Dejan otkrio sve detalje njihovog razgovora
Foto: Pritnscreen

Uvrede

NE KORISTI MENE DA BI UŠAO U RIJALITI! Dalila oplela po deveru Davidu, pa Dejan otkrio sve detalje njihovog razgovora

Rijaliti -

Dalila Dragojević je Ivanu Šopić nazvala perfidnom, a David je to prokomentarisao na svom Inastagramu.

"Bitno da Dalila nije perfidna", prokomentarisao je on ironično, a Dalila je rekla da ona sve uzima sa rezervom pa tako i Davidov komentar.

"Kada mi je Darko pokazao poruku, njegovu koju je objavio, ja nisam mogla da verujem, setila sam se svih njegovih uvreda i nisam mogla da verujem da to opet radi. On ovim komentarima ne vređa mene, već Dejana, svog brata", rekla je Dalila.

foto: Printscreen Google Maps, Sonja Spasić

"Apelovao bih na njega da prestane da radi ovo što radi, da ne koristi mene kako bi ponovo ušao u rijaliti. Ja znam kada su on i Ana bili kod nas u gostima, rekao sam mu, najlakše je otići u šoping i potrošiti pare, ali čovek mora to i da zaradi. Savetovao sam ga da kupe neki stan, makar i na periferiji grada, a oni su trošili pare. Ja ne krijem o čemu smo mi pričali", rekao je Dejan.

"Ja sam mu tom prilikom rekla da nije dobro postupio prema Aleksandri kada ju je onako ostavio, to je nedopusitvo, trebao je to da raskrsti. Sada kada ona više nije deo naše porodice, ja shvatam da je iza čitave ove priče bio David, a ne ona", rekla je Dalila.

Kurir.rs/Foto Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track