Najnovije vesti

SANI GATARA! Gledao Dragani u šolju: Napolju te čeka TREĆI MUŠKARAC! Njen odgovor je HIT: Pa muž, ali s njim nemam ništa
Foto: Pritnscreen

Spas traži u kafi

SANI GATARA! Gledao Dragani u šolju: Napolju te čeka TREĆI MUŠKARAC! Njen odgovor je HIT: Pa muž, ali s njim nemam ništa

Rijaliti

Dragana Mitar je poželela da joj Sani Ibraimov "gleda u šolju". Oni su sedeli više od 20 minuta, a Sani je bio i te kako detaljan. Dotakao se trenutne situacije sa Vladimirom Tomovićem i Edisom Fetićem, kao i Draganine budućnosti.

"Nije to ni inat, ne mogu da definišem ovu situaciju", pričala je Dragana.

"Postoji mogućnost da sa osobom sa kojom si ovde, da ćeš biti i napolju. Napolju postoji još jedan muškarac", govorio je Sani.

"Pa muž, ali sa njim nema ništa", navela je zadrugarka.

foto: Pritnscreen

"Imaš jednu zmiju, iza leđa ti je, mislim da znaš ko je... Umešaće se još neko i opet ćeš morati da biraš. Jedan od ove dvojice će te staviti na probu, moraćeš da izabereš i bićeš u velikom problemu. Ti trenutno želiš da budeš sama", pričao je denser.

"To je tačno. Ima li nekog dešavanja u levom, a nekog u desnom putu", pitala je Dragana.

"Vrlo ti je komplikovano. Mislim da si sama sebi najveći neprijatelj. Moraš sama da postaviš stvari na svoje mesto, do tad ćeš imati pritisak. Odavde ćeš izaći ok, biće sve super. Novac, samostalnost ti je vrlo blizu. Teška ti je šolja. Biće vatre, imaš strah, ne sviđa mi se ovo", naveo je Sani.

Kurir.rs

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...