napravila lom

MITROVA KONAČNO PROGOVORILA O S*KSU SA TOMOVIĆEM! Svi zinuli kad su čuli šta se TAČNO desilo! (VIDEO)

Rijaliti -

Stefan Karić prethodne noći za crnim stolom "Zadruge" "izazvao" je Tomovića da progovori o vreloj akciji sa Draganom Mitar, ali na iznenađenje mnogih i ona je imala mnogo šta da kaže na tu temu.

"Interesuje me koliko si puta imao se*s sa Draganom i da li si posle onog što je Dragana rekla, da si joj bio igra, imao nešto sa njom?" glasilo je Karićevo pitanje, zbog kog je đetić u sekundi ustao na noge i počeo da priča.

"Kad se pokrenula priča oko tog se*sa, ja sam to oštro demantovao. I da se pokaže klip, se*sa nije bilo. Bili smo ispod istog pokrivača, bili smo obučeni. Oboje znamo da nije bilo ničega", rekao je on, a Dragana se brzo nadovezala.

foto: Printscree

"Vladimir i ja se nismo nikada pokrivali preko glave. Izraziću se žargonski... Ja sam odbila da imamo se*s. Čovek se pored mene 'ispraznio'. 'Vatali smo se, ali ničega nije bilo, ja ga nisam pipnula! Čovek me nije pipnuo! Nismo imali se*s. Tada sam ga nazvala 'zeka-peka', šalili smo se..." šokirala je Dragana.

"Ovo je bruka i sramota. Pored žive žene, ti se samozadovoljavaš" prokomentarisala je, pak, Dalila.

foto: Printscreen

"Sve je Dragana iskreno rekla. Nema potrebe da se pušta snimak", dodao je Vladimir.

"Voleo bih da imamo se*s, voleo bih da te na*unim - tako je pričao", nastavila je Mitrova, a Torta ju je sve vreme pomno slušao i ćutke gledao u sto.

foto: Printscreen

"Stefan me je pitao da li si smo se nakon onog što je Dragana rekla imali nešto. E, pa da odgovorim. Da, intimizirali smo se. Danas smo se strasno grlili i mazili", zaključio je Tomović.

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja