TOMOVIĆ PROGOVORIO O POKOJNOM OCU! Trebalo bi sad da budem uz moje, a ne glavna budala rijalitija!
Foto: Printscreen

suza suzu stiže

TOMOVIĆ PROGOVORIO O POKOJNOM OCU! Trebalo bi sad da budem uz moje, a ne glavna budala rijalitija!

Rijaliti -

Vladimir Tomović, ganut pismima koja su mu stigla u rijaliti kuću, zaplakao je za porodicom, ali i pokojnim ocem. Tim povodom, poverio se Dragani Mitar, te joj otkrio da je na svoje najmilije veoma slab i da bi trebalo da je uz njih, a ne "glavna budala rijalitija".

Dok je govorio kroz suze Dragana ga je slušala ćutke, a onda mu poručila da je dobro što ga je stiglo pa da se isplače, iako je "bio miran" mesecima.

"Ja sam slab na moju porodicu. Voleo bih da se veselim kao ovi ljudi, meni su u glavi moja porodica i moji kumovi. Ja znam ko sam, a ne ponašam se tako. Nije mi čudno što mi ti sada ne veruješ, kada sam sam rekao na početku da ću da lažem i manipulišem. Ja kao neko kome je otac umro pre pola godine mora da bude uz svoju porodicu, ne da budem glavna budala rijalitija. Treba da budem kao što sam uvek bio, dok je tata bio živ, bio sam neko ko je konce držao u svojim rukama, najstabilniji. Sada kada budem tamo, ja nisam", kroz suze je izgovarao Tomović, jedva se držeći da ne zajeca od bola.

foto: Printscreen

"Dobro, sad te stiglo nakon tri meseca", prokomentarisala je Dragana na kraju.

foto: Printscreen

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track