PAKLENI RIJALITI OBRAČUNI IZ 2019! Gurali su se, pljuvali, režali jedni na druge, a Miki još služi kaznu KUĆNOG PRITVORA
Foto: Stefan Jokić, Damir Dervišagić, Printscreen

ŠOKANTNO

PAKLENI RIJALITI OBRAČUNI IZ 2019! Gurali su se, pljuvali, režali jedni na druge, a Miki još služi kaznu KUĆNOG PRITVORA

Rijaliti -

Osim ljubavnih parova koji umeju i zbog sitnica da "pucaju" pod pritiskom zatvorenog prostora, pojedine rijaliti svađe koje su se dogodile tokom 2019. godine i dalje se prepričavaju. Međutim, kako je godina započela burno - pojedinima i nije bilo teško da shvate da će biti haosa.

Prvi brutalni okršaj dogodio se između Baneta Čolaka i njegove tadašnje devoje Zerine već u novogodišnjoj noći. Ovaj zadrugar u naletu bedsa polio ju je limenkom pića, uhvatio za vrat, a onda i gađao čašom, sve vreme urlajući na nju jer nije uspeo da je privoli nazad.

"Nikada više nemoj da mi se obraćaš. Od noćas umireš za mene. Od noćaš si završila sa mnom, Jasmine mi moje, neka mi umre majka. Nikada više nemoj da mi se obratiš, nikada više nemoj da mi priđeš!" vikao je tada on.

foto: Printscreen Pink Tv

Aleksandra Subotić na Božić je udarila Minu Vrbaški u glavu ispred Bele kuće "Zadruge", zbog čega je ova doživela nervni slom i briznula u plač naočigled svih. Šok snimak dugo je harao društvenim mrežama, uz komentare kako je mogla tako da se ponese na praznik koji treba provesti u miru i slozi.

Obezbeđenje je tek imalo pune ruke posla sa Tomom Panićem i Branislavom Radonićem Brendonon. Naime, Paniću je zasmetalo što Brendon odugovlači sa održavanjem sastanka, pa ga je prvo polio vodom, a onda je došlo do fizičkog kontakta.

Pored scene zbog koje je iznova zaradila diskvalifikaciju, Jelena Krunić jednom prilikom skočila je na rijaliti cimera Marka Stolića, besna kao furija zbog - hleba! Podsećanja radi, zbog zadatka koji se odvijao zadrugarima nije omogućen ulaz u Belu kuću, a zalihe hrane su im ograničene. Krunićeva je optužila pevača da joj je zabranio da jede, zbog čega je i njoj i njemu pao mrak na oči.

Napad na Suzanu Perović i Nadeždu Biljić i danas se prepričava. Miki Đuričić udario je Suzani šamar u afektu, a onda je i pomahnitalo hodao po dvorištu, gde je bila njegova bivša devojka Nadežda Biljić. Nju je, pak, lupio po nogama nekoliko puta i to drvenim štakama. Čuveni pčelar iz Kupinova zaradio je momentalnu diskvalifikaciju, a onda i kaznu kućnog pritvora.

Kurir.rs/Foto: Stefan Jokić, Damir Dervišagić, Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track