ZASKOČIO ISPRED ULAZA I ŠČEPAO ZA VRAT Jelenu dečko hteo da UBIJE! Grebala, udarala, vrištala, a onda je PALA na beton
Foto: Dragana Udovičić

Ima traume

ZASKOČIO ISPRED ULAZA I ŠČEPAO ZA VRAT Jelenu dečko hteo da UBIJE! Grebala, udarala, vrištala, a onda je PALA na beton

Rijaliti -

Verenicu Ivana Marinkovića Jelenu Ilić, kad je bila tinejdžerka, navodno je oteo dečko s kojim je bila u ljubavnoj vezi, a koji je zbog toga što ga je ostavila, hteo je da presudi i sebi i njoj.

Kontroverzna starleta i sadašnja verenica Ivana Marinkovića oduvek je bila interesantna muškarcima, skoro pa fatalna po njih. Svojom energijom nikoga nije ostavljala ravnodušnim, a teško je završavala ljubavne veze jer nijedan muškarac nije želeo da se odvoji od nje i da je prepusti nekome drugom. Ona umalo nije stradala kada je kao tinejdžerka bila u ljubavi sa dve godine starijim dečkom koji je hteo da ubije i sebe i nju.

foto: Damir Dervišagić

"Primetili ste da je Jelena psihički nestabilna I neuravnotežena. Lako gubi živce i onda kreće da pravi haos. Spremna je na fizički kontakt za sitnicu. Nekada je to bila divna devojka, ljupka i nežna. Prava devojčica. Okolnosti koje su joj se dešavala kroz život napravile su od nje ovakvu ženu. Pre nekoliko godina bila je u ljubavi sa dečkom koji je bio opsednut njom. Bili su zajedno nekoliko meseci i sve je bilo super. Onda je on počeo da pravi ljubomorne scene, da joj visi za vratom i osuđuje svaki njen koraki potez. Kada ju je jedne noći ošamario, rešila je da ga ostavi. Rekla mi je: "Lupio mi je takav šamar da sam sve zvezde prebrojala. Čini mi se daje malo falilo da mi pukne nos, a da mi svi zubi popucaju od siline udarca. Nisam imala snage ni da pričam, samo sam pobegla", rekla mi je Jelena kada sam je pitala zašto ga je ostavila", navodi izvor blizak Ilićki.

"Od dana kada ga je ostavila, kreće njen pakao. Bio je ispred njene zgrade, saletao je i molio na kolenima da ponovo budu zajedno. Počela je da ga se plaši. Imala je osećaj da će joj nauditi.

"On ima lud pogled. Uočima mu vidim ubicu. Čini mi se da je spreman da me udavi“, rekla mi je ona. To se i obistinilo. Nakon jednog od izlazaka sačekao ju je da dođe kući, bio je u njenom ulazu. Vrebao je kao pravo zlo. Kada je ušla u ulaz, izleteo je iz mraka i skočio na nju. Počeo je da je steže za vrat i daje davi. Pali su oboje na beton i usledila je borba. Jelena ga je grebala, udarala, vrištala je na sav glas. On nije odustajao. Želeo je da je liši života. Imala je sreće, pa je zgrada bila puna mladih ljudi, iz susednog stana su izletela dvojica momaka koji su bili budni, igrali su igrice, pa su čuli vriske. Savladali su manijaka, a Jelena je bila unesvesti. Mislili su da joj je već presudio. Dečka je privela policija, a Ilićeva je hospitalizovana. Njemu je zabranjen pristup, a ona je ostala sa traumama za ceo život. I sada se plaši svega. Noću ne ide nigde i sa Ivanom je jer u njemu vidi zaštitnika.

foto: Printscreen/Happy

Kurir.rs/Rijaliti/S.telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track