Najnovije vesti

DRAMA U PORODICI DRAGOJEVIĆ Dalila pobegla iz rijalitija jer je zaljubljena u DEVERA?!
Foto: Sonja Spasić

Voli oba brata?

DRAMA U PORODICI DRAGOJEVIĆ Dalila pobegla iz rijalitija jer je zaljubljena u DEVERA?!

Rijaliti

David Dragojević je priznao da je od Jelene Krunić čuo da je njegova snaja Dalila bila zaljubljena u njega pre nego u Dejana i rekao da nekada nije primetio da njegova snajka gaji emocije prema njemu i simpatiše ga.

"Pa ne znam, ja sam tu pričao sa njom. Tu kada smo sedeli smo pričali. Ja nju nisam gledao sa te strane. Ja sam drugarski bio nastrojen. Meni je to rekla Jelena, one su tada bile najbolje drugarice. Ja sam to rekao Dalili i ona je rekla da je to laž. Ona je rekla da ona voli da je u centru pažnje", rekao je David.

foto: Pritnscreen

"Ja sam čuo za tu priču. Ja sam to hteo da pitam Davida, ali ispalo bi da provociram. Koliko je istinita priča, to on najbolje zna. Ja sam to čuo od ljudi. Biljana je prešla preko nekih stvari i stala na Davidovu stranu. Biljana sigurno ne bi pravila problem. Razlog je u Dalili i njenom mentalitetu, karakteru... Možda je Biljana prva i prepoznala tu manipulaciju od Dalile prema Dejanu", pričao je Mića.

"Ja sam Dejanu ceo život bio idol. Pisao je sastav o meni. I onda se sve to okrenulo. Meni Biljana ne bi pravila problem, ja znam da komuniciram i balansiram. Treba da postoji priča", izjavio je David.

"Rekla sam Dejanu: "Ako ne želiš da imamo dobar odnos, barem imaj poštovanje prema meni", a on je meni odgovorio: "Ti nemoj mene da poštuješ, ja tebe neću poštovati sigurno", čemu? On je meni rekao: "Neću da pružim ruku ni tebi, ni Davidu... Nema potrebe da me poštuješ", dodala je Ana.

"Nikada se oni neće izmiriti, dok je Dalila sa Dejanom. Jasno je u čijim rukama je ključ svih problema", rekao je Marko Đedović.

"Dalila se verovatno bojala te teme i susreta sa Davidom. U našoj svađi koja bi se sigurno nastavila da nisu otišli, rekla bih to pa kud puklo da puklo", rekla je Zorica Marković.

Kurir.rs/Srbijadanas

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...