ne podnosi ga

MENSUR NEĆE NI NA SLICI DA VIDI OVOG MUŠKARCA: Ne sme da stoji pored moje devojke! Pljuju jedan drugog! (VIDEO)

Rijaliti -

Mensur Ajdarpašić ušao u sukob sa Mlađanom Jovanovićem i rekao da niko ne može da stavlja sliku pored njegove devojke.

Mlađa Jovanović imao je mnogo što šta da kaže na račun njegovog sukoba koji je imao sa Mensurom Ajdarpašićem, jer su svi mislili da neće imati hrabrosti da činjenice iznese za stolom i pred svima.

On se odmah dotakao slike Vladimira Tomovića zbog koje je Mensur odreagovao burno, a ovoga puta je mirno saslušao šta sve Mlađa ima da kaže po pitanju njihove svađe.

foto: Printscreen/Youtube

"Ja imam problem sa Mensurom, neke stvari treba da dokazuje na ulici, a ne ovde. Koliko god da smo u problemu, kad je tebi bilo loše i kad si plakao, meni je bilo žao. Bio si maksimalno ponižen od strane svoje devojke. Iskompleksiran si, ti ne možeš da podneseš sliku Vladimira Tomovića", rekao je Mlađa.

"Ne može meni neko da nabija sliku njegovu meni u facu i ne može da stoji pored moje devojke!", rekao je Mensur.

"Rekao si da nisi Mlađa pa da se neko kači sa tobom! Ne znam šta ti to znači, stavljaš sebe iznad mene, a naravno da nisi ja! Mi smo nebo i zemlja!" rekao je Mlađa.

"Mislim da ni tebi ne bi bilo prijatno da tebi neko donese sliku sa kim si u svađi i da je stavlja pored tvoje devojke. Ti isti ljudi su ga pljuvali kad je izašao odavde, a tako sam pokazao da sam isfrustriran", rekao je Mensur.

foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs/M.M, Foto: Printscreen/Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track