GAGI ĐOGANI RASKRINKAO ANABELU! Otkrio šokantne detalje veze bivše žene sa Mladenom Radulovićem! Atijasova mu ODBRUSILA
Foto: Printscreen/Youtube

Prepucavanje

GAGI ĐOGANI RASKRINKAO ANABELU! Otkrio šokantne detalje veze bivše žene sa Mladenom Radulovićem! Atijasova mu ODBRUSILA

Rijaliti -

Gagi Đogani je ispričao svoju stranu priče vezano za sve ono što je njegova bivša supruga Anabela Atijas ispričala u proteklim danima.

- Ona meni govori da ne pazim šta radim i pričam, a ona je, tokom boravka u "Velikom bratu", sve i svašta radila sa Mladenom Radulovićem. On se posle mesec dana uselio u njen stan gde je živela sa našom decom. Ja sam bio protiv toga. Ja sam od dece krio da sam u vezama dok ih ne ozvaničim, odnosno kad postanu nešto ozbiljno, a ona tako - počeo je svoju priču denser, što je pevačica oštro porekla:

foto: Damir Dervišagić, Sonja Spasić

- To je laž! U tom stanu sam imala samo dnevnu i dečju sobu. Nije bilo mesta ni za nas, a kamoli da se neko drugi useli.

- Nije uopšte razmišljala o tome šta su deca gledala na televiziji. Nina je plakala i govorila mi da je videla na TV-u kako se mama ljubi sa Mladenom - dodao je Đogani, osvrnuvši se potom na nasilje u braku o kom je Anabela pričala, nazivajući sve to "prenaduvanim".

- Zašto ne kaže da sam, nakon što me je pretukao, sedam dana bila kod njegove majke koja me je lečila, jer nisam smela u takvom stanju da izađem pred decu - konstatovala je Atijasova koja nije mogla da poveruje u ono što sluša.

- Ja sam kriv za razvod, to moram da priznam. Zbog mojih poroka smo se razveli, ona to više nije mogla da trpi i ja to razumem - ispričao je Gagi, dodajući da nije istina da mu je bivša supruga davala 800 evra od Luninih honorara tokom prve sezone "Zadruge".

Osim toga, Đogani je pričao i o tome kako ga je tukla i njena majka, što je Anabela porekla uz konstataciju da je samo "besno siktala na njega".

foto: Printscreen

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track