izneo detalje

EDO ISPRIČAO KAKO ZNA KATARINU ŽIVKOVIĆ: Slali jedno drugom POLJUPCE, a onda se desilo OVO! Izvinio se PEVAČICI! (VIDEO)

Rijaliti -

Edis Fetić ispričao je da li je zaista bio u vezi sa Katarinom Živković, o čemu su mediji pisali.

Draganin ljubavnik do detalja je izneo kako se upoznao sa pevačicom, a Mitrova nije želela da komentariše.

foto: Printscreen, ATA Images

"Dragana mi je zamerila neke stvari. Bili smo u nekom izlasku, Dragana je otišla do toaleta, Kaća je naišla sa nekim poznanikom, Bratko, neki će ga prepoznati, oni su nam prišli, tu je bio Draganin najbolji drug. On se pozdravio sa njim i sa njom, oni su otišli, mi smo ostali. Kad je Dragana došla taj njen prijatelj joj je rekao, tako se namestilo. Desilo se još jednom, bili smo daleko jedno od drugog, poslali smo poljubac jedno drugom, tu je bila Dragana, nismo mogli da priđemo jedno drugom. Ja kažem Dragani da kad nema šta da zameri, ona neke svoje stvari... Katarini se izvinjavam što je pomenuta, nije s moje strane, ona je super cura, ovim putem je pozdravljam", naveo je Edo.

foto: ATA Images

"Imalo je povoda, Dragana je pričala da je Edo bio u šopingu sa Kaćom u Novom Pazaru, da je ona ušla na njen Instagram i videla da ima nastup tamo. Bili su u šopingu u nekom butiku, odatle je krenula ta neka priča", rekao je Đedović.

"Dragani je stigla poruka sa lažnog profila, ona ništa nije proveravala. Ti datumi se ne poklapaju. Njen nastup i te poruke su u 15 dana razlike", rekao je Fetić.

"Nije, bile su istog dana. Ali nema veze, ne zanima me ta priča", dobacila je Dragana.

"Ako je ona rekla da smo bili zajedno, onda je slagala, a nismo nikad bili. Izvinjavam se, umešana je u ovu priču bez potrebe. Dragana ju je spomenula u besu iz gluposti... Te večeri smo Dragana i ja bili 5 sati na telefonskoj liniji, i da sam hteo nešto nisam mogao. Ona je trebalo da ide da snima spot, ja nemam gde, objašnjavam. Onda kažem: "Mrš u p*čku materinu" i ugasim telefon. I da jeste bilo tako, ne znam da li smo bili zajedno ili nismo. Ona kaže da nikad nismo ni bili zajedno, jer i dalje sam oženjen. Ja sam i dalje oženjen", naveo je Edo.

foto: Printscreen, ATA Images

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja