U GLUVO DOBA NOĆI, DRVO MUDROSTI JE POZVALO NJEGA: Dobio je TAJNI ZADATAK sa izuzetkom! On se odmah bacio na POSAO VIDEO
Foto: Printscreen/Youtube

nije čekao

U GLUVO DOBA NOĆI, DRVO MUDROSTI JE POZVALO NJEGA: Dobio je TAJNI ZADATAK sa izuzetkom! On se odmah bacio na POSAO VIDEO

Rijaliti -

Marko Đedović došao je u Rajski vrt kako bi popričao sa Drvetom mudrosti. Marko je dobio tajni zadatak i odmah je krenuo u akciju.

foto: Printscreen/Youtube

"Ovo je tajni zadatak sa izuzetkom. Bićeš plaćen unapred, čak i možeš da kažeš da si na zadatku, ali ne i na kom, a radićeš u suštini svoj posao. Dakle ovako, u poštanskom sandučetu se nalazi tvoj honorar i fotoaparat, tvoj zadatk je da napraviš reportažu sa žurke. Ti si i novinar, i paparaco. U suštini, iako te vide da imaš fotoaparat i da fotografišeš, možeš reći da si na zadatku. Marko, svestan si da priča mora biti što zanimljivija. Ono što je najintrigantnije, to me zanima. I zapamti, nikako ne smeju gledati slike koje si ti napravio. Dakle, nikome ne smeš pokazati fotografije", ispričalo je Drvo, na šta je Đedović pristao.

Marko je potom otišao do sandučeta, uzeo aparat, a potom otišao do toaleta, gde se nalazi i Jelena Pešić. Đedović se odmah pohvalio Jeleni i nagovorio je da priđe Marku Miljkoviću kako bi napravio intrigantnu priču.

Kurir.rs / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track