GDE TO IMA MAJKA PROTIV ĆERKE?! Anabela stala nije podržala Lunu, a kada se Miljković umešao nastala je LUDNICA
Foto: Printscreen

Letelo Perje

GDE TO IMA MAJKA PROTIV ĆERKE?! Anabela stala nije podržala Lunu, a kada se Miljković umešao nastala je LUDNICA

Rijaliti -

Anabela Atijas stala je na stranu Marka Đedovića dok je žestoko napadao njenu ćerku Lunu Đogani, a Lunin dečko Marko Miljković sve vreme je žestoko zamerao svojoj devojci na ponašanju Ovo je atak na Lunu, ovi ljudi ti ne žele dobro. Rekao sam Luni da se mane ovakvih manipulatora - istakao je Gagi.

- Nemam lepo mišljenje o Đedoviću, Kada je ušao tata šlihtao se njemu, pa meni, Marku, pa sada mami. Ja o takvim ljudima nemam lepo mišljenje. Marko je potpuno u pravu kada mi zamera što se družim sa njim - rekla je Luna.

- Jesi li ti došla ovde za Novu godinu i rekla mi da ti ne diram tatu. Ne znam o čemu pričaš ti. O tebi govori da ja želim da se družim sa tobom, ti si meni svrsishodna, da se malo posprdam sa tobom, ti si predmet sprdnje - dodao je Đedović.

Ovo je čovek bez osećanja, potpuno je bez empatije. Da umire neko, samo bi prošla pored njega - dodala je Đoganijeva.

-Ti si juče meni rekla: "Što plačeš, ti si ovo tražila - dodala je Anabela.

- Doživela sam to da je majka sa Đedovićem protiv mene. Neću da te branim kada si postala rijaliti igrač - rekla je Luna svojoj majci.

Sve vreme Marko Miljković zamerao je Đoganijevoj što se druži sa Đedovićem, ali i što je sa zadruagrima pričala o intimnim odnosima, zbog čega je ponovo tema ogovaranja.

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track