PONOVO NERVIRA MAJKU ANABELU

FETIŠ JOJ JE PSIHIČKO MALTRETIRANJE! ŠTO NE SNIMA BEZOBRAZNE FILMOVE? Marko urnisao Lunu, zanemela od BLAMA! (VIDEO)

Rijaliti -

Luni Đogani pušten je klip gde govori o svom intimnom životu, što sve vreme nervira njenu majku Anabelu Atijas. Kada je Đoganijeva pokušavala da se opravda, Marko Đedović je skočio da joj saspe sve u lice.

foto: Printscreen

Naime, Luna je govorila kako se trudi da više ne priča o s*ksualnim umećima i detaljima iz veze sa Markom Miljkovićem, pa se umešao Anabelin drug Đedović.

"Oni jadni naivni, sve ih neko navlači, a ko ih je navlačio u prošlim sezonama? Ovde nema ni poštovanja ni ljubavi, ja bih ovu vezu opisao kao Luninu zavisnost za nekim psihičkim maltretiranjem, to je njen fetiš. To je nagonsko vezivanje. Kad možeš da radiš pred kamerama, što ne snimaš po*niće. Ne pada mi na pamet da priznam ništa. Mislim da je budala jer radi ovo što radi, ja komentarišem", rekao je Đedović.

foto: Printscreen

"Što je vređaš? Ti si najveća budaletina ovde. Nemoj da budeš rijaliti pacov. Provozaću te u svom BMW. Sram te bilo, džukelo", vikao je Miljković.

"Uradi fasadu da ti se ne smrzavaju roditelji. Tebe je devojka odrukala da si agresivac, ti si priznala šta je tvoj dečko", urlao je Đedović.

foto: Printscreen

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track