LUNA BESNA KAO RIS! Nakon što je čula šta je Zorica pričala sa Pešićkom, poručila joj samo JEDNO: DVOLIČNA SI! (VIDEO)
Foto: Youtube Printscreen

haos

LUNA BESNA KAO RIS! Nakon što je čula šta je Zorica pričala sa Pešićkom, poručila joj samo JEDNO: DVOLIČNA SI! (VIDEO)

Rijaliti -

Luna Đogani je pobesnela šta je Zorica Marković pričala i ubeđivala Jelenu Pešić da su Marko Miljković i Luna pred raskidom i da će Jelena uskoro uleteti u njihovu priču.

foto: Printscreen/Youtube

"Zorica nam je sinoć prišla i rekla da se volimo, da se ne razdvajamo, sad me je razočarala, sinoć sam je pohvalila. Poenta je da sam ja došla i upropastila ti sreću sa Jelenom. Bićeš sa mnom do kraja rijalitija i da ćeš posle biti sa Jelenom. Ona sela sa nama, dizala nas u nebesa, dvolična si", rekla je Luna.

"Ne želim da vraćam Luni, neka budem dvolična, znam šta sam rekla. Imala sam prvu svađu sa Jelenom, nisam promenila to mišljenje. Meni je ove devojke žao jer sve ide preko njenih leđa, zato sam im prišla i rekla da se ne svađaju, da ispune mnogima želju da se rastanu, imala sam najbolju nameru. Luna je ušla upravo zbog onoga što ja pričam. Videla je napolju i ušla da spasi svoju vezu. I dalje mislim da postoji nešto između Marka i Jelene. On je hteo da ispoštuje Lunu. Sigurna sam da je 100% sanjao Lunu i Jelenu. Pretpostavljam, nije sanjao mene i Milicu Dugalić. Nisam dvolična, prišla sam joj iskreno, nije im lako. Prišla sam iz dobre namere" rekla je Zorica.

foto: Printscreen/Youtube

"Tako smo i u prvoj sezoni, odeš kod mene, pa kod Kije, sad ideš kod Jelene. Ja sam tu priču prekinula čim sam se pomirila sa njim, vi konstantno potencirate tu priču. Pitala sam Đedovića da li ona priča o pogledima ka Marku, imam pravo da budem ljubomorna. Nije poenta Jelena, nego Zorica. Ona je nama prišla, a onda u drugom društvu pričala nešto treće. Takve ljude ne volim. Rekla sam da si realna, a sad si me demanotvala. Niko ti nije tražio da dođeš da nas pitaš, sama je došla i rekla da se mi volimo, a onda kaže hoće da bude sa Jelenom. Žao mi je što sam ušla i unesrećila vas, ali ovo bez mene ne postoji" navela je Đoganijeva.

foto: Printscreen/Youtube

"Nismo bili u vezi pre nego što je ona ušla, malo sam bio opušteniji kad nisam u vezi. Ne znači da sam srećniji ili nesrećniji. Ja sam se najviše smejao kad mi je bilo najteže. Nije mi bilo lako što smo raskinuli, naštelovao sam mozak, imam tu mogućnost da sakrijem emocije. Neću da glumim žrtvu, svestan sam gde sam došao. Najteže je ljudima u vezi, ne idem linijem manjeg otpora. Promenio se jesam, ali ne znači da sam bio srećniji dok Luna nije bila tu", rekao je Miljković.

Kurir.rs / M.M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track