kemezova oplela

NARAVNO DA RASKIDAMO! Bora ne zna da ceni kad neko vodi računa, seče mu nokte, samo bi da PRIVODI PO JAHTAMA?! (VIDEO)

Rijaliti -

Milica Kemez i Bora Santana posvađali su se tokom jutra u dvorištu Bele kuće "Zadruge", pa tom prilikom ponovo "obišli listu" svega što im smeta kod ovog drugog. Čak su se i raskantali u jednom trenutku, pošto je Kemezova tvrdila da je Bora uvek "onaj sporedan lik" kojem je samo bitno "nešto da privede na je*ačinu i p*cačinu".

Santana je, međutim, spomenuo jednu njenu drugaricu i izneo brojne uvrene na njen račun, zbog čega su zaratili. Kada su se vratili u kuću Milica je odbila Borin sendvič, pa se raspravi više i nije video kraj.

"Ja nijednog trenutka kod tebe nisam video da si ti srećna što sam dobio nagradu", počeo je Bora.

"To se znalo da ćeš da dobiješ nagradu, jer si sve organizovao. Ti meni dečko nisi čestitao Uskrs, nego si mi tapšao. Ti sad hoćeš da svališ krivicu na sebe. Tebi su bitna tvoja priznanja i titule, a meni je bitno kako se ja osećam pored svog dečka. Osećala sam se bitnom pored tebe, dok si me ti muvao. Ja uvek tebe jurim po ceo dan, gde si", pričala je Milica.

"Ja nijednom nisam oseto tvoju poršku desne ruke. U zadatku, u mom nastupu... Ti se ništa nisi potrudila. Evo, raskinuli smo, nismo zajedno", drzak je bio Bora.

"Naravno da ćemo da raskinemo, pošto ti ne znaš da ceniš da li neko vodi računa o tebi, da li gleda da li si jeo, da ti seče nokte, koja je jutri druge... Devojkom koju dečko vređa, psuje, naziva 'civilom'. Ja ako hoću ja ću biti veća pevačica i bolja 10 puta od tebe", tvrdila je ona.

"Skloni se ti od debele! Nemoj da mi ona preti. Da li je ružna kao lopov, debela, da li je kao muškarac?" rekao joj je Bora.

"Nemoj da je vređaš! Bravo, vređaš ljude jer imaju zdravstveni problem možda. Žena je verovatno videla nešto što ja ne vidim, ko zna šta si prićao o meni", branila je Milica svoju drugaricu.

"Svakome ću j*bati mater od tih tvojih koji me tako spomenu. Neće smeti na ulicu da izađe" pretio je Bora.

"Ti jedva čekaš da izađeš i da izj*beš sve živo, to je tvoj stil, sporedni lik koji dovlači devojke na jahte na j*bačinu i prc*činu", šokirala je Milica.

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja