strašno

ERMINA KROZ SUZE URLALA O BOLNOJ PROŠLOSTI! Bežala od kuće, udala se sa svega 18, otac je se odrekao, pa završila u DOMU

Rijaliti -

Ermina Pašović od muke je progovorila o svojoj bolnoj prošlosti, pošto se u okviru "Gledanja video klipova" potegla upravo ta tema. Kako se navodilo, ovu zadrugarku otac je maltretirao kada je imala 9 godina, a onda je se odrekao, pa je ona zatim završila i u domu. Međutim, nakon snimka šokirana Ermina postavila je stvari na svoje mesto, tvrdeći da su detalji njenog teškog odrastanja mnogo drugačiji.

"Tebe se otac odrekao, a ti nećeš da pričaš istinu", istakao je voditelj.

"Ne želim da pričam...", rekla je Ermina.

"A zato hoćeš da Luna puca na svoju majku? Stići će te karma", dobacila je tada Anabela.

"Ne moram ništa da pričam o sebi. Svesna sam bila čim sam ušla ovde da će moj otac mene da se odrekne. On je moj otac i ja njega volim", rekla je ona kroz suze tada.

"Tebe se otac odrekao kada si pobegla sa dečkom, sa kojim imaš dete", nastavio je, pak, voditelj.

"Istina je da sam bila u domu, a to da me se tad otac odrekao nije istina. Ja sam se sa 18 godina udala, pobegla sam od kuće, za svoj propali brak sam krivila svog oca... U popravnom domu nisam nikad bila", tresla se Ermina.

foto: Printscreen

"Ona je rekla da je otac maltretirao i nju i njenu majku. Pitao sam je šta je strašno uradila da završi u zatvoru za maloletnike, ona je rekla da to nije nego da je bila u domu zato što ju je država oduzela od porodice. Prethodno mi je pričala o batinjanju... Nije ona kriva ako ju je neko u 9 godina isprebijao na život i smrt i izlomio kosti, ali ona je rekla da to ne bi rekla ovde jer voli svog oca i ispeglala je odnos sa njim", dodao je sa čela stola Đedović.

"Upućen sam ali neću pričati. Ja samo znam da nije tačno da se neko nje odrekao. mi smo letos bili u Sarajvu, ima normalan odnos sa ocem. Šta je bilo u prošlosti ne znam ali se nije odrekao nje. Nije bila u popravnom domu", rekao je Čolak.

Takođe, nakon što je Lepi Mića ustao da komentariše s drugog kraja, Ermina je počela da plače i besni, pa Gagi Đogani je ustao da je brani.

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track