HAOS

MINA IMALA AFERU SA GASTOZOM U BUDVI?! Mensur je raskrinkao, ona izgorela, a umešala se i LUNA ĐOGANI! (VIDEO)

Rijaliti -

Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić zaigrali su igru istine, tokom koje je došlo do otkrića da je i ova zadrugarka bila u intimnoj vezi sa Nenadom Sinđelićem Gastozem.

Tu se našla i Luna Đogani, kao bivše Nenadova devojka, koja se priključila raspravi.

"Drugačije je kad ti vidiš devojku sa 12 momaka! Priča mi da je bila sa Gastozom zajedno, bili u Budvi zajedno, držali se za ruke zajedno. Ja pričam samo ono što mi Mina govori. Ona je rekla da voli da se druži, nemoj sa mnom da se igraš igru istine, ako ćeš da se ljutiš svaki put!", pričao je Mensur.

foto: Nebojša Mandić, Printscreen

"Što je razlika, zašto mi ne možemo da budemo sa muškarcima? Ja sam jednom izašla sa njim, kad smo bili drugari, izašli smo da se provedemo, bilo nas je prvo 4 u separeu i posle su došle 20 devojaka, on ih je nazvao da dođu. I jednom je otišao u WC i nije se vratio", ispričala je Luna.

Potom su Mina i Mensur nastavili prepucavanje i igru istine iz studija radijskih emisija. Ono što je Mensur potencirao kroz razgovor sa Minom jeste da bi voleo sa njom da prošeta Budvom, znajući da tamo zna mnoge ljude, te je hteo da je svojom ljubomorom urniše, što je zadrugarka i shvatila, pa mu je odbrusila.

foto: Printscreen

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track