ANRDREJ OVLAŠĆEN DA PODIŽE SUPRUGIN NOVAC: Vratio dug od 20.000 evra od Anabelinog honorara!
Foto: ATA Images

rešenje

ANRDREJ OVLAŠĆEN DA PODIŽE SUPRUGIN NOVAC: Vratio dug od 20.000 evra od Anabelinog honorara!

Rijaliti -

Andrej Atijas podigao je 20.000 evra od honorara zvanično bivše žene, a sadašnje devojke Anabele Bukve, da bi vratio zajednički dug koji je iznosio 45.000 evra, saznaje Kurir.

On se zadužio kod bliskog prijatelja da bi platio nekretninu koju je prošle godine kupila njena i Gagijeva ćerka Luna Đogani. Iako su Anabela i Andrej prodali stan u Hrvatskoj, oni nisu mogli da namire dugovanja zbog toga što su deo novca potrošili na njegovo lečenje, koje je takođe bilo papreno skupo. Ali to nije sve. Anabela je pre ulaska u šou bila prinuđena da pozajmljuje novac da bi njena ćerka snimala nove pesme, spotove.

foto: Printscreen

Od tuđeg novca je finansirala kupovinu nameštaja, kao i spot za poslednje dve pesme jer Luna nije imala dovoljno nastupa, a samim tim nije ni zarađivala shodno svojim potrebama. Problem je u tome što ni Anabela duže vreme nije imala tezge, pa je morala da se dovija na razne načine. Pevačica je znala u kakvim problemima ostavlja dečka, pa ga je ovlastila da u njeno ime podigne novac i namiri dugovanja.

foto: Printscreen/Paparazzo lov

Kurirova saznanja Anabela je potvrdila u "Zadruzi". - Andrej i ja smo prodali stan u Rovinju da bismo pomogli Luni da kupi stan u Bloku A. Moram da vratim do poslednjeg evra - rekla je Anabela dan nakon što je ušla u Pinkov rijaliti.

foto: Printscreen

Da su naše informacije tačne, potvrđuje i to što je sama Luna u rijalitiju priznala da je i ona u dugovima i da treba da vrati 25.000 evra.

- Ja sam očajna. Da sam znala šta će da bude, ne bih ušla, bolelo bi me dupe i za Marka i za Jelenu. A, s druge strane, da nisam ušla, pocrkali bi svi, umrli bi. Ušla sam u dugove 25.000 evra, kako da vratim, od čega? - požalila se ona. Tokom jučerašnjeg dana u više navrata smo pokušavali da dođemo do Atijasa, ali on nije odgovarao na naše pozive.

foto: screenshot Pink tv

kurir.rs /Ljiljana Stanišić/ foto: ATA Images

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja